«Χρυσή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ»!

Από arenafm.gr: Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Νίκος Αλαβάντας και μίλησε για τον αποκλεισμό της ομάδας από τον Άγιαξ αλλά και για την ευκαιρία του «Δικεφάλου» να κατακτήσει φέτος έναν τίτλο!
Πηγή: arenafm.gr
«Χρυσή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ»!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα:

«Εμείς ξεκινούσαμε με πιθανότητες 10% να πάρουμε το πρωτάθλημα και οι άλλοι με πολλές παραπάνω. Παρόλα αυτά ήταν αυτονόητο πως ο στόχος ήταν το πρωτάθλημα. Υπήρχε η διαιτησία και πολλά άλλα που μας δυσκόλευαν. Μέχρι και στη Κρήτη μας είχαν στείλει σε ένα παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Είχαμε μια πολύ καλή δεμένη ομάδα. Παίζαμε όλοι 4-5 χρόνια, είχαμε σύνολο και έναν προπονητή που ήταν πρώτα άνθρωπος. Φοβερός γυμναστής και λόγω της πολύ καλή φυσικής κατάστασης παίρναμε όλα τα παιχνίδια από το 80' και μετά. Όταν συζητούσαμε με παίκτες από άλλες ομάδες όλοι έλεγαν πως στο δεύτερο γύρο θα «ξεφουσκώναμε» αλλά αποδείξαμε πως είχαμε την καλύτερη φυσική κατάσταση».

Για το παιχνίδι που είχε παίξει η ομάδα στη Κρήτη με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς:

«Το γήπεδο στα Χανιά ήταν γεμάτο πραγματικά. Τότε τα περισσότερα γήπεδα ήταν σχεδόν χωράφια. Το ποδόσφαιρο είχε άλλη αξιοπιστία. Ο κόσμος ερχόταν στο γήπεδο και ήθελε να βοηθήσει τις ομάδες. Ομάδες όπως οι Σέρρες, η Λάρισα, η Καβάλα, η Καστοριά, τα Γιάννενα και άλλες πολλές γέμιζαν γήπεδο και είχαν πολύ κόσμο. Πρέπει να επιστρέψει αυτό. Που είναι όλες αυτές οι μεγάλες ομάδες; Είχαν βγάλει πολύ μεγάλους ποδοσφαιριστές. Η περιφέρεια έχει μαραζώσει στην κυριολεξία. Μόνο η Ξάνθη κρατάει επειδή είναι εκεί ο κ. Πανόπουλος».

Για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ:

«Ήταν ο πιο άδικος αποκλεισμός. Ο ΠΑΟΚ μπορούσε να καθαρίσει το παιχνίδι, έπαιξε ποδόσφαιρο, μπορούσε να κερδίσει 3-0 αλλά δεν τα κατάφερε. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έκατσε λίγο αλλά ο Άγιαξ χωρίς ευκαιρία έκανε γκολ. Ίσως φοβήθηκε ο ΠΑΟΚ, ίσως ήθελε να το πάει στη παράταση. Έδειξε ο Άγιαξ πως είχε προβλήματα στην άμυνα. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε ο νόμος τους ποδοσφαίρου».

Για το τι έλειπε από τον ΠΑΟΚ:

«Φάνηκε πως έλειπε ένα σέντερ φορ. Ο Αθανασιάδης είναι ικανός επιθετικός αλλά στο τετ α τετ δεν είναι πολύ καλός. Στα υπόλοιπα είναι πολύ καλός αλλά στο ένας εναντίον ενός δεν είναι όπως ήταν ο Μακ ή όπως είναι ο Τζαλμά. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν γρήγορο επιθετικό. Ο Αθανασιάδης δυστυχώς δεν το έχει αυτό. Ο Κουλούρης έχει καλά στοιχεία αλλά ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να στηριχτεί πάνω του. Χρειάζεται ένας επιθετικός αξίας αν θέλει να προχωρήσει η ομάδα. Χάθηκε το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά υπάρχει το Γιουρόπα Λιγκ».

Για τον Ολυμπιακό:

«Ο Ολυμπιακός φέτος δεν είναι καθόλου καλά. Φέτος, το πρωτάθλημα θα το διεκδικήσουν ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναικός και είναι φέτος μια χρυσή ευκαιρία για να πάρουμε τον τίτλο».

Διαβάστε ακόμη...