Καταγγελίες για εκβιασμούς στην ΕΠΣ Χανίων

Απο inpaok.com : Στον αρμόδιο Εισαγγελέα προσέφυγε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων και μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ, Γιώργος Βούρβαχης, καταγγέλλοντας περιστατικό εκφοβισμού ενόψει των εκλογών της Ενωσης την Παρασκευή (12/08).
Πηγή: inpaok.com
Καταγγελίες για εκβιασμούς στην ΕΠΣ Χανίων

Το περιστατικό αφορά το μέλος της ΓΣ της ΕΠΣ Χανίων και υποψήφιου με την παράταξη Βούρβαχη, Θοδωρή Ορφανίδη, ο οποίος το Σάββατο (06/08) μέσω ανακοίνωσή του γνωστοποιούσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος, ενώ την Κυριακή (07/08) με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της Κρήτης την ανακαλούσε.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα και πληροφορίες, «άγνωστοι» επισκέφτηκαν το μαγαζί του κ. Ορφανίδη (ήταν εκεί οι γονείς του, καθώς ο ίδιος απουσίαζε) και όσα ειπώθηκαν στην συγκεκριμένη απόφαση οδήγησαν στην ανακοίνωση του Σαββάτου (06/08).

Οταν έγιναν γνωστά όσα συνέβησαν υπήρξε κινητοποίηση από την πλευρά Βούρβαχη, με τις δηλώσεις Ορφανίδη την Κυριακή (07/08) να είναι το αποτέλεσμά τους.

Πλέον, ανυπομονούμε να δούμε από την ΕΠΟ και τον πρόεδρό της, Γιώργο Γκιρτζίκη, να δείξει με δημόσιες τοποθετήσεις του και άλλες ενδεδειγμένες πράξεις ενδιαφέρον ανάλογο με αυτό που είχε δείξει για τις εκλογές της ΕΠΣ Ζακύνθου, όταν και υπήρξαν καταγγελίες για παρόμοια περιστατικά.

Διαβάστε ακόμη...