«Κόπηκαν» Μάνταλος και Γιάχος

Aπό sdna.gr: Οι διαιτητές Σταύρος Μάνταλος και Θανάσης Γιάχος δεν μπόρεσαν να βγάλουν του καθορισμένους χρόνους στα αγωνιστικά τεστ της Super League και «κόπηκαν». Κινδυνεύουν να μην σφυρίξουν!
Πηγή: sdna.gr
«Κόπηκαν» Μάνταλος και Γιάχος

Ο διεθνής διαιτητής και ο πρώην διεθνής κόπηκαν στα αγωνιστικά τεστ της Super League, αφού δεν μπόρεσαν να βγάλουν του καθορισμένους χρόνους και αν δεν τα καταφέρουν να τα περάσουν και στην έκτακτη δοκιμασία που θα ορίσει η ΚΕΔ, τότε δεν θα μπορούν να ορίζονται σε αγώνες.

Η ΚΕΔ εντός 20 ημερών πρέπει να ορίσει έκτακτη δοκιμασία για να μπορέσουν να περάσουν τα αγωνιστικά τεστ, ενώ απώλειες υπήρχαν και σε βοηθούς διαιτητές της Super League.

Σε αυτές τις περιπτώσεις ο κανονισμός διαιτησίας αναφέρει: «ειδικά για τους διαιτητές των Εθνικών Πρωταθλημάτων η Κ.Ε.Δ. μπορεί να ορίζει, κατά την κρίση της, έκτακτες δοκιμασίες αγωνιστικών τεστ για τη διαπίστωση της φυσικής κατάστασης μεμονωμένων ή του συνόλου των διαιτητών. Σε περίπτωση αποτυχίας οι διαιτητές δεν θα έχουν δικαίωμα να αγωνίζονται σε αγώνες Εθνικών Πρωταθλημάτων για ελάχιστο χρονικό διάστημα τριάντα (30) ημερών και, σε κάθε περίπτωση, μέχρι την επιτυχή επανεξέτασή τους σε ημερομηνία που θα ορίσει η Κ.Ε.Δ.».

Διαβάστε ακόμη...