Με ποιον ποδοσφαριστή συζητούν για ανανέωση οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ

Από metrosport.gr: Σε συζητήσεις με νεαρό παίκτη βρίσκονται οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου» προκειμένου να επέλθει συμφωνία για ανανέωση του υπάρχοντος συμβολαίου
Πηγή: metrosport.gr
Με ποιον ποδοσφαριστή συζητούν για ανανέωση οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ

Το μεγάλο ματς βρίσκεται στο επίκεντρο, οι επιτελείς του ΠΑΟΚ θέλουν άμεσα να φέρουν ένα ακόμη σέντερ φόρ στην Τούμπα, όμως σε εξέλιξη βρίσκονται και συζητήσεις με ποδοσφαιριστές της ομάδας αναφορικά με την προοπτική επέκτασης των συμβολαίων τους.

Πριν από μερικές ημέρες πραγματοποιήθηκε μία συνάντηση του Λούμπος Μίχελ με τον Αχιλλέα Πούγγουρα, ο οποίος επέστρεψε από τον δανεισμό του από την Βέροια και έχει δείξει θετικά δείγματα γραφής στα φιλικά παιχνίδια στα οποία αγωνίστηκε. Τον Πούγγουρα τον πιστεύει ο Ιβιτς, αυτή είναι μία διαπίστωση που προκύπτει από το βασικό στάδιο προετοιμασίας και για αυτόν τον λόγο έγινε μία συνάντηση προ ημερών με βασικό θέμα συζήτησης την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του νεαρού άσου.

Ο Πούγγουρας έχει συμβόλαιο σε ισχύ μέχρι το 2018, στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως πρέπει να τον «δέσουν» για περισσότερα χρόνια και παράλληλα να του αυξήσουν τις ετήσιες απολαβές. Στην προ ημερών συζήτηση, ο πρόεδρος του Δικεφάλου μετέφερε τις προθέσεις της διοίκησης, σύμφωνα με τις οποίες το «ταβάνι» στις ετήσιες απολαβές του νεαρού αμυντικού θα αγγίζει τις 30.000 ευρώ (για τον πρώτο χρόνο) για ένα συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια τεσσάρων ετών και θα περιλαμβάνει κλιμακωτές αυξήσεις στις απολαβές.

Η πρώτη κουβέντα έγινε σε θετικό κλίμα και σύντομα αναμένεται να γίνει και η επόμενη επαφή για να οριστικοποιηθεί η πρόθεση της διοίκησης για να επεκτείνει το συμβόλαιο του Πούγγουρα. Ανάλογες συζητήσεις θα γίνουν και με άλλους νεαρούς παίκτες της ομάδας που δείχνουν θετικά στοιχεία.

Διαβάστε ακόμη...