Ίσραελ: «Δε γλιτώνει στην Τούμπα ο Άγιαξ!»

Από thessports.gr: Καμία τύχη δεν δίνει στον Άγιαξ ενόψει της αυριανής ρεβάνς της Τούμπας ο Ρίνους Ίσραελ με δηλώσεις του σε ολλανδικό μέσο.
Πηγή: thessports.gr
Ίσραελ: «Δε γλιτώνει στην Τούμπα ο Άγιαξ!»

Τον 74χρονο, αισίως, προπονητή θυμήθηκε η ολλανδική ιστοσελίδα telegraaf.nl με αφορμή και την πρότερη θητεία του Ολλανδού τεχνικού στον πάγκο του ΠΑΟΚ τη σεζόν 1988-89.

Ο Ολλανδός προπονητής αρχικάθυμήθηκε το πέρασμά του από τον Δικέφαλο και τον τρόπο που αποχώρησε από την Τούμπα: «Χάσαμε δύο παιχνίδια στη σειρά, και όταν χάνεις οι άνθρωποι δεν είναι ταόσο καλοί μαζί σου. Γενικά ήταν μια θαυμάσια περίοδος, ειδικά τα 16 πρώτα παιχνίδια. Οι οπαδοί όμως δεν μπορούν να δεχτούν τις ήττες και ο πρόεδρος σχεδόν πάντα υποκύπτει στην πίεσή τους».

Αναφορικά με το ματς της Τετάρτης (03/08) ο Ίσραελ σχολίασε: «Θεωρώ ότι μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα ο Άγιαξ δεν μπορεί να σώσει την κατάσταση. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο ανδρική ομάδα, είναι πιο δυναμικός και επιθετικός και θα διεκδικήσει μέχρι τέλους το αποτέλεσμα. Μόνο αν οι παίκτες του Άγιαξ μπουν στο γήπεδο σαν άνδρες, τους δίνω μια ευκαιρία. Ίσως πρέπει να παίξει με αντεπιθέσεις για να κτυπήσει αλλιώς το ματς. Ο ΠΑΟΚ θα παίξει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που έπαιξε και στο πρώτο ματς. Δεν είναι μια ομάδα που παίξει επιθετικά».

Διαβάστε ακόμη...