Στο τοπικό ο Αραμπατζής

Από inpaok.com: Στην Α1 κατηγορία της Κέρκυρας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Αραμπατζής που υπέγραψε συμβόλαιο με την ΑΕ Λευκίμης. Ο 32χρονος πρώην αμυντικός του μίλησε για την απόφαση του αλλά και τον ΠΑΟΚ στην «CorfuSports».
Πηγή: inpaok.com
Στο τοπικό ο Αραμπατζής

Αναλυτικά:

Μετά από 15 περίπου χρόνια, επιστρέφεις στο τοπικό ποδόσφαιρο. Ορισμένοι, ενδεχομένως, να χαρακτηρίσουν αυτή τη μετακίνηση σου ως πισογύρισμα στην καριέρα σου... Κάποιοι άλλοι, ίσως, αμφισβητούν αν θα αποδώσεις σύμφωνα με τις δυνατότητές σου... Τι απαντάς σε όλα αυτά;

«Βρίσκομαι σε μια ηλικία, που θεωρώ, ότι θα μπορούσα να βρω κάποιο συμβόλαιο στην Α" εθνική. Όμως, όπως έχει καταντήσει το ποδόσφαιρο, κι όχι μόνο στην Ελλάδα, δεν υπάρχει οικονομική υγεία στις ομάδες. Δηλαδή, μπορεί να συμφωνήσεις κάποια χρήματα με μια ομάδα, και δεν ξέρεις αν αυτά θα τα πάρεις ή όχι. Στη Λευκίμμη, αντίθετα, οι άνθρωποι μου έδωσαν κάποιες εγγυήσεις, ενώ κι ο άνθρωπος που με έφερε σε επαφή με αυτούς μου έδωσε να καταλάβω πως είναι υπεύθυνοι».
«Τώρα, αν θεωρείται πισωγύρισμα αυτή η μετακίνησή μου στην Λευκίμμη, οκ, ότι νομίζουν. Εγώ, πια, είμαι σε μια ηλικία που δεν πάω τώρα να φτιάξω την καριέρα μου. Ότι ήταν να καταφέρω σε επαγγελματικό επίπεδο το έχω καταφέρει. Από δω και μπρος, κοιτάω και το οικονομικό κομμάτι. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος σε αυτό. Φυσικά, δίχως να σημαίνει πως έρχομαι στην ομάδα μόνο για να πάρω τα χρήματα και να φύγω. Εννοείται πως έρχομαι στην ομάδα για να κατακτήσω και κάποιον τίτλο, να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει κατηγορία. Έχω στόχους με τη Λευκίμμη»!

Μετά από τόσα χρόνια στα γήπεδα, ποια ήταν η καλύτερη και ποια η χειρότερη στιγμή στην καριέρα σου;

«Μερικές από τις καλύτερες στιγμές μου τις έχω ζήσει στο ξεκίνημά μου με τον Πανσερραϊκό, και φυσικά όταν αγωνιζόμουν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Επιπλέον, σημαντικά σημεία της καριέρας μου είναι κι οι τρεις άνοδοι που έχω. Με τον Παναιτωλικό στην Α" εθνική, και με τη Λάρισα και τον Αιγινιακό στη Β" εθνική. Όσο για τις κακές στιγμές; Για έναν ποδοσφαιριστή είναι οι τραυματισμοί. Δυστυχώς είχα περάσει κάποιους με τον ΠΑΟΚ, κι αυτοί είναι που μου έχουν μείνει. Δυστυχώς, οι τραυματισμοί μου ήρθαν σε κομβικά σημεία της καριέρας μου κι αυτό μου στοίχησε».

Διαβάστε ακόμη...