«Ασταμάτητο φορτηγό o Μπράιαντ!»

Από arenafm.gr: Μπορεί ο Ντάριλ Μπράιαντ να ήταν ο κορυφαίος σκόρερ της Σιένα στην ιταλική Α2 (17,2π., 3,6ασ.) για την σεζόν που ολοκληρώθηκε, όμως εξίσου σημαντικοί ήταν και οι δύο συμπαίκτες και συμπατριώτες του, Κρις Ρόμπερτς (16π., 4,2ρ.) και Ντέιν ΝτιΛίγκρο (12,5π., 10,1ρ.).
Πηγή: arenafm.gr
«Ασταμάτητο φορτηγό o Μπράιαντ!»

Η Arena Press απευθύνθηκε στον δεύτερο και σέντερ μέχρι πρότινος της Σιένα για τα στοιχεία που διακρίνουν το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ.

«Ο Ντάριλ είναι ένας πάρα πολύ δυνατός επιθετικός παίκτης με μεγάλη ικανότητα στο να τελειώνει τις φάσεις. Λατρεύει τις διεισδύσεις για να σκοράρει και συνηθίζει να σουτάρει από μέση απόσταση, ενώ αντιδράει πολύ καλά και σε καταστάσεις πικ εν ρολ» επισήμανε ο ΝτιΛίγκρο, ο οποίος χαρακτήρισε τον Μπράιαντ ως «καλό αμυντικό, αλλά καλύτερο στην επίθεση», προσθέτοντας με έμφαση: «Can't stop the truck», που σημαίνει «δεν μπορείς να σταματήσεις το φορτηγό!».

Ολοκληρώνοντας, ο 27χρονος σέντερ, που αγωνίζεται από το 2011 στην Ιταλία, θέλησε να... πειράξει λίγο τον Μπράιαντ λέγοντας για το μεγάλο του μειονέκτημα: «Το ότι φοράει γυαλιά ηλίου το βράδυ μετά από κάθε προπόνηση ή αγώνα. Δεν χρειάζεται να το κάνει αυτό...» είπε χαριτολογώντας!

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...