Έστειλε τη λίστα και σήμερα την ανακοινώνει

Από paokrevolution.net: Η αντίστροφη μέτρηση για τους δυο πολύ σημαντικούς αγώνες με τον Αγιαξ έχει ήδη αρχίσει και από χθες το απόγευμα μπήκαμε και στην τελική ευθεία με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ όπως είχε την υποχρέωση, να αποστέλλει στην ΟΥΕΦΑ τη λίστα με τους παίκτες για τους δυο αγώνες του τρίτου προκριματικού γύρου του CHL.
Πηγή: paokrevolution.net
Έστειλε τη λίστα και σήμερα την ανακοινώνει

Ο Δικέφαλος έχει το δικαίωμα μέχρι το βράδυ της προσεχούς Δευτέρας να προχωρήσει σε μια και μόνο αλλαγή στην συγκεκριμένη λίστα που θα τον δεσμεύει και για τον αγώνα της προσεχούς Τρίτης αλλά και για τον επαναληπτικό της 3ης Αυγούστου στην κατάμεστη Τούμπα.

Φυσικά αυτή η λίστα θα ανανεωθεί και είναι στη διακριτική ευχέρεια του Βλάνταν Ιβιτς να αλλάξει για τους δυο αγώνες είτε των play off του CHL, είτε του Europa σε περίπτωση που ο Δικέφαλος δεν καταφέρει να περάσει το εμπόδιο του Αίαντα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σήμερα θα δημοσιοποιήσει τη λίστα όπου φυσικά αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον αφού θυμίζουμε ότι σύντομα ο Ιβιτς θα πρέπει να πάρει τις τελικές του αποφάσεις για την αποψίλωση του ρόστερ.

Διαβάστε ακόμη...