Έστειλε μηνύματα ο Ίβιτς

Απο thessports.gr : Η σημερινή ήταν η πρώτη αποστολή, που ανακοίνωσε ο Βλάνταν Ίβιτς, έστω κι αν πρόκειται για ένα φιλικό παιχνίδι, όπως αυτό με τον Απόλλωνα Λεμεσού.
Πηγή: thessports.gr
Έστειλε μηνύματα ο Ίβιτς

Έστω κι έτσι, όμως, ο προπονητής του ΠΑΟΚ έστειλε μηνύματα σε αρκετούς αποδέκτες για τη σεζόν, που αρχίζει.

Με τον Κάτσε στην πραγματικότητα απόντα, αφού αν και ξεκίνησε σήμερα, είναι ανέτοιμος και δεν υπολογίζεται για τα δύο ματς με Άγιαξ, και τον Κωνσταντινίδη χωρίς ρυθμό, μετά την πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού, ο Ίβιτς κάλεσε στο ξενοδοχείο 23 παίκτες, οι οποίοι σ΄ αυτή τη φάση φαίνεται ως είναι το ρόστερ, που βασίζεται στο ξεκίνημα της σεζόν.

Στους 23 της πρώτης αποστολής, δεν είναι οι Βελλίδης, Χατζηϊσαίας, Μυστακίδης και Κοροβέσης.

Τα πιο “ευανάγνωστα” μηνύματα, τα πήραν ο Χατζηϊσαίας και ο Βελλίδης.

Σε ότι αφορά τον Χατζηϊσαία, σήμερα κατέστη σαφές ότι λογίζεται ως 5ος στόπερ αυτή την εποχή, πίσω από τον Πούγγουρα, που ως αριστερός στόπερ, είναι το μπακ απ του Τζαβέλλα.

Ο Χατζηϊσαίας είναι γνωστό πως είναι στη λίστα των προς παραχώρηση παικτών του ΠΑΟΚ, που κυκλοφορούν εδώ και τουλάχιστο μία εβδομάδα στα μανατζερικά γραφεία. Δεν είναι καθόλου τυχαίο, που προτάθηκε ως αντάλλαγμα στη Στεάουα για τον Βαρέλα. Τον νεαρό στόπερ από την Κατερίνη, ο ΠΑΟΚ θέλει να τον παραχωρήσει ακόμη και ως δανεικό.

Σε ότι αφορά τον Βελλίδη, είναι δεδομένο ότι ξεκινά ως τρίτος τερματοφύλακας. Είναι επίσης δεδομένο ότι αν βρεθεί ομάδα, που να τον ικανοποιεί, θα φύγει. Κι ας το πήρε ο ίδιος “στραβά”, όταν πρωτογράφτηκε.

Σε ότι αφορά του Μυστακίδη και Κοροβέση… Η ΠΑΕ δεν τους έχει δώσει τραυματίες, επισημάνθηκε ότι είναι επιλογή του προπονητή να μείνουν εκτός και είναι φανερό ότι με τις μεταγραφές που έγινααν και την άνοδο της ποιοτικής στάθμης της ομάδας, κάπου χάνουν έδαφος και πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να το ξανακερδίσουν.

Στους 23 ο Ίβιτς έχει Κάμπος, Ροντρίγκεζ (αυτοί είναι πια οι βασικοί), Ζάιρο και Μπίσεσβαρ, που προορίζεται για τον άξονα, αλλά παίζει και στις πτέρυγες.

Ο Κοροβέσης χάνει έδαφος από τη στιγμή που στο ρόστερ υπάρχει και ο Γιαννούλης, που είναι πλέον αριστερός μπακ, αλλά ο ΠΑΟΚ τον είχε αγοράσει από τον Βατανιακό ως αριστερό χαφ – εξτρέμ. Στην ανάγκη μπορεί να παίξει.

Σε ότι αφορά τον Μυστακίδη, φαίνεται πως στο ξεκίνημα της σεζόν, ο Ίβιτς προτιμά Κάμπος και Ζάιρο για τη δεξιά πλευρά.

Το σίγουρο είναι πως Μυστακίδης (κυρίως) και Κοροβέσης αποτελούν επιλογές, και μπορεί να ξεκινούν σήμερα από τα χαμηλά, αλλά αυτά αργά ή γρήγορα μπορεί να αλλάξουν.

Διαβάστε ακόμη...