Διπλάσια διαρκείας φέτος!

Από inpaok.com: Ο κόσμος του ΠΑΟΚ αγκαλιάζει τη φετινή προσπάθεια της ομάδας και αυτό αποδεικνύουν και τα πάνω από 6.000 διαρκείας που έχουν διατεθεί από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ έως τώρα για τη σεζόν 2016-2017, αριθμός διπλάσιος συγκριτικά με την περσινή αντίστοιχη κυκλοφορία.
Πηγή: inpaok.com
Διπλάσια διαρκείας φέτος!

Ανάλογη εποχή την προηγούμενη χρονιά ο Δικέφαλος είχε δώσει λιγότερες από 3.000 κάρτες διαρκείας, γεγονός που δείχνει ότι το κλίμα έχει αλλάξει στην Τούμπα και ο κόσμος του ΠΑΟΚ περιμένει με ανυπομονησία την έναρξη της νέας σεζόν.

Φυσικά φέτος υπάρχει το έξτρα κίνητρο του Champions League(κάτι που δεν υπήρχε πέρσι) και όπως είναι λογικό ανοίγει ακόμα περισσότερο η «όρεξη» των οπαδών του Δικεφάλου ενώ βεβαια πέρσι -τέτοιον καιρό- υπήρξαν και οι εξελίξεις στην πολιτική και οικονομική πολιτική ζωή της χώρας, που επηρέασαν τους πολίτες.

Με δεδομένο πως όλοι οι ευρωπαϊκοί αγώνες συμπεριλαμβάνονται στην τιμή των εισιτηρίων διαρκείας, τα ματς με τον Άγιαξ είναι πολύ πιθανό να «εκτοξεύσουν» την κυκλοφορία τους, ειδικά σε περίπτωση που η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Άμστερνταμ και ενόψει του αγώνα της Τούμπας μία εβδομάδα αργότερα.

Οι επίσημες υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ λοιπόν ξεκινούν σε λίγες μέρες και το όνειρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ανεβάζει και την ψυχολογία του κόσμου στο κατακόρυφο.

Διαβάστε ακόμη...