Φουλ για Ντούβνιακ ο Φάρος

Από sdna.gr: Ο Φάρος συνεχίζει την μεταγραφική του ενίσχυση ώστε να παρουσιαστεί και φέτος δυνατός στην Α2 και σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA στο στόχαστρο είναι ο Ούρος Ντούβνιακ!
Πηγή: sdna.gr
Φουλ για Ντούβνιακ ο Φάρος

Η ομάδα του Κερατσινίου μπορεί να απεμπόλησε το δικαίωμα να αγωνιστεί στην Α1 μετά την άνοδο που κέρδισε στο παρκέ και επέλεξε να συνεχίσει στην Α2, όπου θέλει εκ νέου να πρωταγωνιστήσει!

Γι' αυτό και ο νέος στόχος σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ακούει στο όνομα Ούρος Ντούβνιακ, με τον 30χρονο Σέρβο φόργουορντ να είναι έτοιμος να ακολουθήσει στο Κερατσίνι τον συμπαίκτη του πέρυσι στον ΠΑΟΚ, Κώστα Κακαρούδη!

Ο Ντούβνιακ έχει αγωνιστεί στα ελληνικά παρκέ με ΠΑΟΚ (2012), Ρέθυμνο (2012/2013), Πανιώνιο (2013/2014), Κηφισιά (2014/2015) και πέρυσι ξανά με τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο είχε στην Α1 μέσο όρο 5,6π., 1,7ριμπ., 1,8ασ. σε 20:09''.

Η ομάδα του Γιάννη Τζήμα έχει ήδη κάνει κινήσεις πρώτης γραμμής για τα δεδομένα της Α2, με την απόκτηση του Κώστα Κακαρούδη και του Γιάννη Δημάκου, ενώ έχουν ανανεώσει οι Μπατής, Κουντουράς, Παπαδόπουλος, Κατούφας, Πετροδημόπουλος και Σκορδίλης.

Διαβάστε ακόμη...