Φιλικό σταθμός για το μέλλον

Από inpaok.com: Μπορεί να μας χωρίζουν περίπου δύο μήνες από την πραγματοποίηση του μεγάλου επετειακού φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο «Παλατάκι», προς τιμήν των 90 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΟΚ, ωστόσο οι άνθρωποι της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ εργάζονται πυρετωδώς για την γιορτή αυτή.
Πηγή: inpaok.com
Φιλικό σταθμός για το μέλλον

Εκτός του ότι το φιλικό με την πρωταθλήτρια Ευρώπης εντάχθηκε στις επίσημες εκδηλώσεις του έτους Ελλάδας-Ρωσίας, οι επιτελείς του Δικεφάλου δίνουν πολύ μεγάλη σημασία, αφού γι αυτούς μπορεί να είναι το σημείο αναφοράς για την συνέχεια του μπασκετικού ΠΑΟΚ.

Στόχος τους, λοιπόν, είναι η οργάνωση κι η διεξαγωγή ενος αγώνα που θα ξυπνήσει μήνες από την χρυσή ιστορία της ομάδας των δεκαετιών του '80 και του '90 και θα δώσει στον κόσμο το «στίγμα» για το μέλλον.

Στο πλαίσιο αυτό, επιθυμία των ανθρώπων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι να δώσουν το «παρών» όσο το δυνατόν περισσότερα ονόματα του παρελθόντος που έγραψαν ιστορία και θα προσδώσουν «λαμπρότητα» στη γιορτή, με την παρουσία τους.

Για το λόγο αυτό, ο αγώνας της 9ης Σεπτεμβρίου είναι ένα από τα θέματα που συζητούνται τακτικά στις συναντήσεις των επιτελών του Δικεφάλου, οι οποίοι σκέφτονται διάφορους τρόπους με τους οποίους θα δώσουν ακόμη μεγαλύτερη «λάμψη» σε ένα φιλικό-σταθμό των τελευταίων ετών

Διαβάστε ακόμη...