Αρνητικός ο Κωστούλας για πρόεδρος της Super League

Από sdna.gr: Καμία πρόθεση να αναλάβει την προεδρία της Super League δεν έχει ο ισχυρός άνδρας του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος κατά τη συνάντηση των εκπροσώπων των «μικρομεσαίων» της κορυφαίας κατηγορίας.
Πηγή: sdna.gr
Αρνητικός ο Κωστούλας για πρόεδρος της Super League

Καμία διάθεση να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου της Super League, στις εκλογές που θα γίνουν στις 18/7, δεν έχει ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας.

Αυτό ακριβώς διαμήνυσε ο ίδιος -επικαλούμενος φόρτο εργασίας- κατά την συνάντηση των εκπροσώπων των «μικρομεσαίων» συλλόγων της κορυφαίας κατηγορίας, η οποία πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία του μεγαλομετόχου της Ξάνθης, Χρήστου Πανόπουλου.

Κατά τη συνάντηση αυτή αποφασίστηκε επίσης να σταλεί επιστολή στον γενικό γραμματέα της UEFA, Θόδωρο Θεοδωρίδη, με προτάσεις για την αλλαγή στη δομή της διαιτησίας και την παραίνεση να υιοθετηθεί το ισπανικό μοντέλο.

Επίσης, τέθηκε και θέμα μείωσης ομάδας και ως εκ τούτου αποφασίστηκε να σταλεί σχετική επιστολή στη NOVA ζητώντας αρχικά οι ομάδες να γίνουν 14 και μετά 12!

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι από τη συνάντηση απουσίασαν οι των ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Λεβαδειακός και Βέροια, ενώ για πρώτη φορά έδωσαν το παρών οι εκπρόσωποι της Λάρισας (Κούγιας) και της Κασσιόπης (Λαμπρόπουλος).

Διαβάστε ακόμη...