Ο Τσαιρέλης και οι άλλοι…

Από inpaok.com: Την Δευτέρα αναμένεται να υπάρξει επικοινωνία του ΠΑΟΚ με τον ατζέντη του Μιχάλη Τσαιρέλη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πλευρά του παίκτη θα ζητήσει να αυξηθεί η αρχική προσφορά και μια μικρή χρονική περίοδος για να απαντήσει ο παίκτης.
Πηγή: inpaok.com
Ο Τσαιρέλης και οι άλλοι…

Το βράδυ της Παρασκευής ο Τσαϊρέλης δέχθηκε κρούση 110 χιλ. δολαρίων από ομάδα της Ανατολικής Ευρώπης που αγωνίζεται στο Champions League της FIBA και πήρε 10ήμερη προθεσμία για να απαντήσει. Πάντως ο Τσαϊρέλης θέλει να παίξει στον ΠΑΟΚ, δεν πρόκειται καν να σκεφτεί ισόποσες προτάσεις και περιμένει από την ομάδα πλέον να κάνει ένα βήμα μπροστά

Προτάθηκε ο Πατρίτσιο Γκαρίνο

Ο Πατρίτσιο Γκαρίνο (23, 1.97) προτάθηκε στον ΠΑΟΚ με βάση το πλάνο για ξένο παίκτη ατο «2-3». Είναι Αργεντίνος, αποφοίτησε φέτος από το Τζορτζ Ουάσιγκτον με 14.1 πόντους (43%τρ) και 4.2 ριμπάουντ σε 32 λεπτά, έχοντας ρεκόρ τους 27 πόντους. Ο Γκαρίνο πήγε καλά με τους Ορλάντο Γουάιτ στο σάμερ λιγκ του Ορλάντο έχοντας σε 3 ματς 12 πόντους (38.5%τρ), 3.3 ριμπάουντ, 3.3 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 31΄.

Η περίπτωση του Ντάκαρι Τζόνσον

Στον ΠΑΟΚ θέλουν τον Τσαϊρέλη για να προσθέσουν Αμερικανό στο «2-3», αλλά υπάρχει η περίπτωση να μην μπορέσουν να καλύψουν την θέση με Έλληνα. Σε αυτή την λογική προτάθηκε ο Ντάκαρι Τζόνσον (21, 2.13) που άφησε την τελευταία διετία στο Κεντάκι για να γίνει επαγγελματίας. Επιλέχθηκε στο ντραφτ του 2015 από τους Θάντερ, έπαιξε στο D-League και στους Οκλαχόμα Σίτι Μπλου 50 ματς με 12.3 πόντους και 8.1 ριμπάουντ. Με τους Θάντερ έπαιξε 5 ματς στο σάμερ λιγκ του Ορλάντο φέτος (11.6π, 8.6ρ, 1.6ασ, 26΄). Πάντως ο Τζόνσον προτάθηκε πριν κλείσει ο Κλάντον.

Διαβάστε ακόμη...