Απίστευτες αμοιβές στην ΕΠΣ Χαλκιδικής, «πόρτα» στον Βούλγαρη για νέα αναβολή

Από sdna.gr: Τρομερά πράγματα αποκαλύφθηκαν στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων των 53 Σωματείων της ΕΠΣ Χαλκιδικής κατά της διοίκησης Βούλγαρη, όπου δύο υπάλληλοι πληρώνονται συνολικά ετησίως με 70.000 ευρώ. Το δικαστήριο απέρριψε νέο αίτημα για αναβολή...
Πηγή: sdna.gr
Απίστευτες αμοιβές στην ΕΠΣ Χαλκιδικής, «πόρτα» στον Βούλγαρη για νέα αναβολή

Σύμφωνα με την αγόρευση του συνηγόρου της αντιπολίτευσης κ. Βαγγέλη Τσέλιου, εκφράστηκε η απορία προς την πρόεδρο του δικαστηρίου πώς είναι δυνατόν αυτή την εποχή η συνολική μισθοδοσία δύο μόλις υπαλλήλων στην ΕΠΣ Χαλκιδικής για το 2015 να ξεπερνά τα 69.000 ευρώ και για το 2016 να έχει προβλεφθεί αύξηση που αγγίζει τα 75.000 ευρώ!

Στο σημείο εκείνο, επικράτησε σύγχυση στην αίθουσα όπως αναφέρει το «pamebala.gr» με τους συνηγόρους του κ. Βούλγαρη να προσπαθούν με κάποιες φωτοτυπίες από τις ΔΟΥ, να εξηγήσουν το αντίθετο.

Υπενθυμίζεται ότι τα 53 Σωματεία της Ένωσης ζητούν την σύγκλυση έκτακτης γενικής συνέλευσης, μέσα από την οποία θα διατρανώσουν την αντίθεσή τους στην σημερινή μορφή διοίκησης, αναζητώντας παράλληλα την ελευθερία των σωματείων από την διοίκηση Βούλγαρη.

Μάλιστα μέσα σε έντονη αντιπαράθεση των τριών συνηγόρων του Αργύρη Βούλγαρη, το δικαστήριο απέρριψε το νέο αίτημά τους για εκ νέου αναβολή κι αυτή την ώρα συζητούνται τα ασφαλιστικά μέτρα κανονικά.

Διαβάστε ακόμη...