Δεν πιέζεται πια για τον Κασελάκη ο ΠΑΟΚ

Από metrosport.gr: Δεν αποσύρεται το ενδιαφέρον για τον Λεωνίδα Κασελάκη όμως ο ΠΑΟΚ το χειρίζεται πια με μεγαλύτερη άνεση.
Πηγή: metrosport.gr
Δεν πιέζεται πια για τον Κασελάκη ο ΠΑΟΚ

Ο Λεωνίδας Κασελάκης τέθηκε από τον Μάιο ως ένας βασικός στόχος του ΠΑΟΚ. Η πρόταση για τριετές συμβόλαιο το πιστοποιεί όμως η απόκτηση του Μπράντον Τέιλορ διευκολύνει την κατάσταση.

Με δεδομένη την άνεση με την οποία ο Τέιλορ, λόγω ύψους και λόγω της ικανότητας του, βγαίνει πιο έξω και παίζει στο «3» αλλά και με βάση την αισιοδοξία με την οποία αντιμετωπίζεται το θέμα της ανανέωσης με τον Τέπιτς, ο ΠΑΟΚ μπορεί να χειριστεί το θέμα του Κασελάκη με μεγαλύτερη άνεση.

Στην πραγματικότητα δεν πιέζεται πια, είτε αγωνιστικά, είτε ακόμη και χρονικά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποσύρει το ενδιαφέρον του. Ο διεθνής φόργουορντ όμως εξακολουθεί να αναζητεί μια καλύτερη οικονομικά πρόταση και ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί παρά να προχωρήσει τον υπόλοιπο σχεδιασμό του.

Μικρότερη σχετικά πίεση υπάρχει πια και για τον Μιλένκο Τέπιτς παρότι ο Σέρβος καταλαμβάνει διαφορετική θέση στον σχεδιασμό της ομάδας. Ο «Τέπα» δεν απάντησε ούτε και χθες στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του αλλά στο «παλατάκι» δεν ανησυχούν για αρνητική εξέλιξη της υπόθεσης παρότι βέβαια δεν μπορούν και να εφησυχάσουν μέχρι να ακούσουν την απάντηση του.

Αυτό που μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο μετά την απόκτηση του Τέιλορ, είναι ότι όλοι στο «παλατάκι» αισθάνονταν από χθες πιο άνετα. Εφόσον κλείσει θετικά είτε στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου είτε έστω στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και το θέμα του Τέπιτς, το ρόστερ της νέας σεζόν θα αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά.

Με Τέιλορ και Τέπιτς δίπλα στους Μαργαρίτη και Τσόχλα, οι ανάγκες της ομάδας θα γίνουν ακόμη πιο συγκεκριμένες. Ο ΠΑΟΚ θα αναζητήσει δύο «καθαρούς» Αμερικανούς γκαρντ –όχι δηλαδή κάποιον «2-3άρι» αφού η θέση του σμολ φόργουορντ θα κλείσει είτε με τον Κασελάκη, είτε με κάποιον βοηθητικό τύπου Δέδα για τον οποίο τίποτα δεν αποκλείεται από την πλευρά της ομάδας, πάντως όχι με τα περσινά οικονομικά δεδομένα.

Οσο για τις υπόλοιπες τρεις θέσεις της γραμμής των ψηλών, για τον Μάρκοβιτς δεν έχουν αλλάξει οι συνθήκες και δεν υπολογίζεται αλλά η option του εκπνέει στα τέλη του μήνα ενώ η ελληνική αγορά προσφέρει επιλογές αλλά επί του παρόντος απρόσιτες (Τσαϊρέλης, Σαρικόπουλος, Σκορδίλης).

Διαβάστε ακόμη...