«Ασυγκράτητος ο Ζοζούλια»

Από arenafm.gr: Ο Ρομάν Ζοζούλια συμφώνησε όλα με τον ΠΑΟΚ, και ο πρώην προπονητής του, Μίρον Μάρκεβιτς μίλησε για τον παίχτη στον ArenaFM 89.4 . Ανέφερε τα δυνατά χαρακτηριστικά του 27χρονου Ουκρανού σέντερ φορ και τόνισε ότι είναι μια πολύ καλή μεταγραφή για τον «δικέφαλο».
Πηγή: arenafm.gr
«Ασυγκράτητος ο Ζοζούλια»

Όσα είπε ο Μίρον Μάρκεβιτς στον ArenaFM 89.4:

«Είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής, έχει πολύ καλά στοιχεία , είναι μια πολύ καλή μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ. Ήταν βασικός στην Ντνιεπρ και φυσικά συμμετείχε και στο Euro. Νομίζω ότι ήταν μια πολύ καλή επιλογή για τον ΠΑΟΚ»

Για τον περσυνό σοβαρό τραυματισμό : «Πλέον είναι μια χαρά, πήρε τον χρόνο του ,αποθεραπεύτηκε και πλέον δεν αντιμετωπίζει κανέναν πρόβλημα. Είναι πανέτοιμος να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ»

Για τα δυνατά σημεία του παίκτη αλλά και τις αδυναμίες του: «Είναι επικίνδυνός στην περιοχή, είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια, αλλά δεν είναι τόσο γρήγορος όσο θα έπρεπε».

Αναφορικά με τον χαρακτήρα του εντός αλλά και εκτός γηπέδου: «Είναι πολύ νορμάλ εκτός γηπέδου, ήρεμος χαρακτήρας, αλλά μέσα στο γήπεδο γίνεται ασταμάτητος και ασυγκράτητος, είναι ηγέτης, δεν καταλαβαίνει τίποτα».

Αναφορικά με το αν θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να πάρει κάποιον ακόμα από την Ντιεπρ:«Ο Σενεγαλέζος στόπερ, Πάπα Γκουέ ,είναι ελεύθερος και είναι πάρα πολύ καλός αμυντικός».

Διαβάστε ακόμη...