Αποκαλύφθηκε η χειρότερη συμμαχία!

Από inpaok.com: Γυρίζοντας ένα μήνα πίσω (λίγο πριν την ολοκλήρωση των play off), θυμόμαστε ότι η στήλη είχε επισημάνει με έμφαση ότι οι κινήσεις του Παναθηναικού, προδίδουν την διάθεση, συμμαχίας με τον Ολυμπιακό. Αυτό ακριβώς επιβεβαιώθηκε από τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών.
Πηγή: inpaok.com
Αποκαλύφθηκε η χειρότερη συμμαχία!

Η απόφαση των «πρασίνων» να νομιμοποιήσουν την διοίκηση Γκιρτζίκη που παραπαίει, λίγες μόνο μέρες πριν την καθοριστική γενική συνέλευση της ΕΠΟ (στις 24 Ιουνίου) εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Παναθηναικό που εξελίσσεται σε δεκανίκι του Ολυμπιακού. Η συνάντηση και το περιεχόμενο της συζήτησης του Γιώργου Παναγόπουλου με τον Γιώργο Γκρτζίκη, επιβεβαιώνουν όσα –επίσης- με έμφαση έχει υποστηρίξει η στήλη για το ποιος πραγματικά είναι ο Παναθηναικός.

Αποδεικνύεται ότι στους «πράσινους» και τον Γιάννη Αλαφούζο, δεν μπορεί να έχει κανείς, καμία απολύτως εμπιστοσύνη. Οι κινήσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα πρόδιδαν ότι στόχος τους δεν είναι η κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά ο έλεγχος του, ενδεχομένως συνεταιρικά, με τον Ολυμπιακό.

Το γεγονός ότι οι «πράσινοι» πήραν αποστάσεις από τις οργανωμένες κινήσεις κατά του συστήματος της ΕΠΟ, δεν ήταν τυχαίο. Υπήρχε σχέδιο το οποίο αποκαλύφθηκε με τον χειρότερο τρόπο. Η επικοινωνιακή επίθεση που εξαπέλυσαν οι «πράσινοι», σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσουν την κατακραυγή που ξέσπασε εναντίον τους, δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Ο Παναθηναικός απομονώθηκε καθώς τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η ΑΕΚ αλλά και οι «12» με τις τοποθετήσεις τους, άδειασαν τον Γιάννη Αλαφούζο και τον αντιπρόεδρο του για τον τρόπο που κινήθηκαν, θέλοντας να επιβάλουν τους δικούς τους ανθρώπους για την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Πρόσωπα πρόθυμα να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα του Παναθηναικού.

Στη Λεωφόρο δεν έχουν ξεπεράσει το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ κατάφερε να τερματίσει στην 1η θέση των play off και αισθανόμενοι αδύναμοι απέναντι στον Ιβάν Σαββίδη επέλεξαν την λύση της συμμαχίας με τον Ολυμπιακό. Κατάφεραν να περάσουν στο περιθώριο με τον χειρότερο τρόπο, προκαλώντας την αγανάκτηση ακόμα και των οπαδών τους. Περαστικά τους!

Διαβάστε ακόμη...