«Με έδιωξε ο Τούντορ γιατί είχα έντονη προσωπικότητα!» (audio)

Aπό metrosport.gr: Στο Metropolis 95,5  φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν της Ράγιο Βαγιεκάνο, Ράζβαν Ρατς και αναφέρθηκε για τον τρόπο που έφυγε από τον «Δικέφαλο», για τις σχέσεις του με τον Τούντορ, αλλά και για τον Ιβάν Σαββίδη.
Πηγή: metrosport.gr
«Με έδιωξε ο Τούντορ γιατί είχα έντονη προσωπικότητα!» (audio)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ράζβαν Ρατς:

Πως αισθάνεται μετά το Euro: «Είμαι καλά, σχεδόν καλά γιατί ήθελα να πάρουμε την πρόκριση με τη Ρουμανία, οπότε αυτό μου δημιουργεί μια απογοήτευση».

Γιατί έφυγε από τον ΠΑΟΚ: «Αυτό που θέλω να πω στους φίλους του ΠΑΟΚ είναι ότι ήθελα να συνεχίσω στην ομάδα. Έγινε μια παρεξήγηση με τον Τούντορ και έφυγα, παρότι ήθελα να είμαι εδώ και να προσφέρω».

Ποιο ήταν το πρόβλημα με τον Τούντορ: «Μου είπε ότι είχα πολύ μεγάλη προσωπικότητα. Η παρεξήγηση ήταν ότι είχα πολύ έντονη προσωπικότητα, δεν ήταν τυχαίο ότι παίκτες σαν εμένα και τον Νομπόα δεν μας χρειαζόταν ξαφνικά ο ΠΑΟΚ. Αυτό το έκρινε ο κ. Τούντορ. Είχα έρθει στον ΠΑΟΚ και συμφώνησα μετά από έξι μήνες να επεκτείνω το συμβόλαιό μου. Είχα βγει μέσα στην καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος, αλλά μετά ήρθε ο κ. Τούντορ και είπε ότι δεν με χρειάζεται ο ΠΑΟΚ».

Αν συμφώνησε με τον Τούντορ και ο Άρνεσεν: «Τον κ. Τούντορ τον έφερε ο κ. Άρνεσεν, δεν μπορώ να ξέρω αν έπαιρναν μαζί τις αποφάσεις. Στο τέλος, αυτό που μένει είναι ότι δεν έμεινα στον ΠΑΟΚ. Ηθελα να προσφέρω στην ομάδα και δεν μου δόθηκε η ευκαιρία. Δεν είμαι ποδοσφαιριστής που θα καθόμουν στο συμβόλαιό μου και θα έπαιρνα τα χρήματα. Θέλω να παίζω ποδόσφαιρο, γιατί αυτό μου δίνει ευχαρίστηση. Αυτός ήταν ο λόγος που έφυγα».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Ήταν ευχαρίστηση που δούλεψα με τον κ. Σαββίδη. Μου είχε δημιουργήσει θετική έκπληξη το γεγονός ότι μου ζήτησε να επεκτείνουμε το συμβόλαιο μέσα σε έξι μήνες. Είναι ένας άνθρωπος από τον οποίο έχω πολύ καλές αναμνήσεις, δούλεψα καλά μαζί του».

Τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να πάρει το πρωτάθλημα: «Είναι πάρα πολλά πράγματα που χρειάζεται μια ομάδα για να κάνει πρωταθλητισμό. Δεν είναι μόνο η αξία των παικτών και του προπονητή, αλλά και η ατμόσφαιρα στην ομάδα. Πρέπει να είναι φίλοι οι παίκτες και εντός συλλόγου και εκτός. Θα μπορούσα να μιλάω 2-3 για να λύσω αυτά τα ζητήματα. Βασικό είναι για μένα είναι η οργάνωση σε όλα τα πράγματα, να αισθάνεται κάποιος ότι είναι σε οργανωμένη ομάδα για να μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα».

Για τις διαφορές του τωρινού ΠΑΟΚ με τον περσινό: «Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλύτερο σημείο σε σχέση με όταν έφυγα. Τώρα είναι στα προκριματικά του Champions League. Είναι δύσκολο και έχει να αντιμετωπίσει δυνατές ομάδες, αλλά έχει μια ευκαιρία για να βρεθεί στους ομίλους. Αυτό είναι όνειρο για τον Σαββίδη και τους οπαδούς της ομάδας. Είναι σε καλύτερο σημείο, είναι πιο ψηλά σε σχέση με όταν έφυγα εγώ. Πιστεύω ότι θα προσπαθήσει και αν το πετύχει θα είναι πολύ σημαντικό, θα είναι ένα πρώτο βήμα για να πάει πιο ψηλά».

Για τον Βλάνταν Ίβιτς: «Τον γνωρίζω από κάποιες συνομιλίες που είχαμε όταν ήταν στη δεύτερη ομάδα. Δεν μπορώ να έχω άποψη για τις προπονητικές του ικανότητες, αλλά σίγουρα είναι ένας καλός χαρακτήρας, αυτό κατάλαβα από τις συνομιλίες. Είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ αυτή την περίοδο».

Για τον Λούμπος Μίχελ: «Γνωρίζω πολύ καλά τον Λούμπος Μίχελ. Τον ξέρω σχεδόν δέκα χρόνια. Έχει πολλές ικανότητες και μπορεί να οργανώσει τον σύλλογο στα πρότυπα μιας μεγάλης ομάδας».

Ποια χώρα πιστεύει ότι θα κατακτήσει το Euro: «Θεωρώ ότι η Γερμανία έχει τις περισσότερες πιθανότητες και μετά η Ισπανία και η Ιταλία. Θα δούμε πως θα κυλήσει η διοργάνωση».

Ακούστε τα όσα είπε ΕΔΩ

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...