Πήρε το «10» ο Τζάλμα

Από inpaok.com: Τους αριθμούς που θα φορούν στην φανέλα τους, επέλεξαν ορισμένοι από τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, αλλά και οι νεαροί παίκτες που επέστρεψαν από δανεισμό.
Πηγή: inpaok.com
Πήρε το «10» ο Τζάλμα

Έτσι ο Λέο Μάτος τη νέα σεζόν θα φορά την φανέλα με το νούμερο 3 στην πλάτη, ενώ και το νούμερο 10 που άφησε «ορφανό», η φυγή του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, βρήκε κάτοχο με τον Τζάλμα Κάμπος να είναι αυτός που θα το φορά τη νέα σεζόν.

Το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου, ο Εβγέν Σάχοφ, από την πλευρά του επέλεξε και θα αγωνίζεται με το νούμερο 28.

Όσον αφορά τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων» που επέστρεψαν μετά τον δανεισμό τους, ο Αχιλλέας Πούγγουρας θα φορά το νούμερο 44, ο Ευθύμης Κουλούρης το 18 και ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης το 23.

Από τους παίκτες που... προωθήθηκαν από την Κ20 του Δικεφάλου, ο Μάριος Σιαμπάνης θα έχει το νούμερο 99, ο Γιώργος Κακκό το 60 και ο Κρίστιαν Κούστα το 66.

Το νούμερο που θα φορά τη νέα σεζόν, δεν επέλεξε ακόμα και ο Δημήτρης Γιαννούλης, που επέστρεψε από τον δανεισμό του στη Βέροια.

Διαβάστε ακόμη...