«Πολύ γρήγορος και δυναμικός ο Ματέους!»

Aπό metrosport.gr: Στο Metropolis 95,5  φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Μπρούνο Γκάμα και μίλησε για τον Ματέους με οποίο συνυπήρξαν στην Ντνίπρο, αλλά και για τους Σάχοφ και Μάτος.
Πηγή: metrosport.gr
«Πολύ γρήγορος και δυναμικός ο Ματέους!»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπρούνο Γκάμα:

Για τα χαρακτηριστικά του Ματέους: «Είναι ένας πολύ γρήγορος και δυναμικός παίκτης. Έχει μεγάλη ταχύτητα και ποιότητα μέσα στο γήπεδο».

Το δυνατό του σημείο: «Είναι πολύ γρήγορος, μαρκάρει εξαιρετικά και το δυνατό του σημείο είναι ότι γίνεται πολύ επικίνδυνος στην επίθεση».

Η άποψή του για τον Σάχοφ: «Είναι πολύ ποιοτικός παίκτης και τα καταφέρνει εξαιρετικά τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση».

Η άποψή του για τον Μάτος: «Είναι πολύ δυναμικός παίκτης, μπορεί να παίξει δεξιά και αριστερά. Έχει εξαιρετική φυσική κατάσταση και μπορεί να βοηθήσει πολύ στην επίθεση».

Αν με αυτές τις τρεις προσθήκες ανεβαίνει επίπεδο ο ΠΑΟΚ: «Σίγουρα είναι πολύ καλές προσθήκες για τον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και μπορούν να βοηθήσουν ο καθένας από τη θέση του».

Για τον Λούκας Πέρεθ: «Γνωρίζω τον Λούκας, γνωρίζω ότι έπαιζε στον ΠΑΟΚ και ήταν καλός ποδοσφαιριστής, όμως δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω γιατί δεν έχω συνυπάρξει ακόμα μαζί του».

Αν θα ερχόταν στην Ελλάδα για να παίξει ποδόσφαιρο: «Θα το σκεφτόμουν, γιατί όχι; Έτσι και αλλιώς η Ελλάδα έχει πολύ καλές ομάδες, όμως τώρα είναι δύσκολο γιατί παίζω στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια».

 

Διαβάστε ακόμη...