«Νιώθω προσβεβλημένος!»

Από inpaok.com: Ο Αλέξης Αλβανός όπως δηλώνει στο INPAOK αισθάνεται προσβεβλημένος από την συμπεριφορά της διοίκησης της ομάδας και συγκεκριμένα του εφόρου κ.Πετρίδη και αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα δύσκολα θα παραμείνει στο Δικέφαλο.
Πηγή: inpaok.com
«Νιώθω προσβεβλημένος!»

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε ο πολύπειρος αθλητής:

«Η συμπεριφορά του εφόρου της ομάδας προς το πρόσωπό μου ήταν προσβλητική. Αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα δεν θα μπω σε διαδικασία εκβιασμού. Θεωρούσα ότι ίσχυε η διετής συμφωνία αλλά από τη μία μέρα στην άλλη αυτό άλλαξε. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα μήπως διαφοροποιηθεί κάτι αλλιώς και γω θα κοιτάξω στη συνέχεια τι θα κάνω για τη νέα σεζόν».

«Μου έγινε εξαιρετικά μειωμένη πρόταση σε σχέση με πέρσι. Δεν έχει εξοφληθεί η περασμένη σεζόν και δεν είμαι διατεθειμένος να συζητήσω κάτι αν δεν λυθεί αυτό το θέμα. Φυσικά και υπήρχε η διάθεση να συνεχίσω αλλά αυτό δεν εξαρτάται μόνο από μένα. Εγώ θεωρούσα δεδομένη τη συμφωνία για δύο χρόνια όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει τελικά».

Διαφορά υπάρχει και στην πρώτη προσέγγιση με τον Άκη Κυπραίο με τον 27χρονο εξτρέμ όμως να έχει τη διάθεση να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και μένει να φανεί η εξέλιξη στην υπόθεσή της ανανέωσής του.

Διαβάστε ακόμη...