«Θετικό για τον ΠΑΟΚ η μεταγραφή τριών παικτών από τη Ντνίπρο»

Από metrosport.gr: Οι δηλώσεις του Νίκου Καρύδα στο Metropolis 95.5 για τον Ματέους και την τριπλή μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ από την Ντνίπρο.
Πηγή: metrosport.gr
«Θετικό για τον ΠΑΟΚ η μεταγραφή τριών παικτών από τη Ντνίπρο»

Το προφίλ του επικείμενου νέου μεταγραφικού αποκτήματος του ΠΑΟΚ, Ματέους Λέιτε σκιαγράφησε στο Metropolis 95.5 ο γυμναστής Νίκος Καρύδας, ο οποίος σχολίασε και την τριπλή μεταγραφική ενίσχυση του Δικεφάλου από την Ντνίπρο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Ματέους: «Έχω αμυδρή εικόνα από αυτόν αλλά με βάση τα λεγόμενα του τεχνικού διευθυντή της Ντνίπρο, τον οποίο είχα ποδοσφαιριστή, πρόκειται για καλό παίκτη, 33 χρονών, αλλά παρά την ηλικία του είναι πολύ καλά από άποψη φυσικής κατάστασης. Η διάθεσή τους ήταν να τον κρατήσουν για άλλη μια χρονιά, αλλά είχαν οικονομικά προβλήματα. Οι πληροφορίες είναι θετικές γι' αυτόν».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ απέκτησε τρεις παίκτες που προέρχονται από την Ντνίπρο: «Νομίζω ότι σε έναν υγιή σύλλογο δεν υπάρχει θέμα αν υπάρχουν τρεις ή πέντε παίκτες που προέρχονται από μια ομάδα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ντνίπρο είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστούσε στο ουκρανικό πρωτάθλημα, το οποίο μπορεί να έχει περάσει την κρίση με τον πόλεμο, όμως η δυναμικότητά του είναι μεγάλη. Είναι ένα θετικό στοιχείο το ότι ο ΠΑΟΚ φέρνει τρεις παίκτες από μια ομάδα όπως η Ντνίπρο. Από εκεί και πέρα είναι καλό που γνωρίζει ο ένας τα χνώτα του άλλου. Αυτός, όμως, πρέπει να συνδυαστεί και με τους υπόλοιπους. Να υπάρξει δέσιμο, κάτι που αποτελεί δουλειά του προπονητή. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας υγιής σύλλογος. Μπορεί να δουλέψει κάποιος και όλοι οι παίκτες να αφομοιωθούν εύκολα στο σύνολο της ομάδας. Το ουκρανικό πρωτάθλημα είναι η πύλη εισόδου για το πρωτάθλημα της Αγγλίας. Είναι τα χαρακτηριστικά του τέτοια που για να παίξεις σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί πρέπει να έχεις τα προσόντα. Το ότι αυτοί οι παίκτες έχουν συμμετοχές με την Ντνίπρο και πήραν μέρος και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις με αυτήν δείχνει την αξία τους».
TAGS: ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...