Πωλείται ο Μίλικ, «δίλημμα» στην Άντερλεχτ

Από metrosport.gr: Η «Μ» παρουσιάζει και σήμερα τα νέα από τους πέντε πιθανούς αντιπάλους του ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λίγκ
Πηγή: metrosport.gr
Πωλείται ο Μίλικ, «δίλημμα» στην Άντερλεχτ

Αναλυτικά τα νέα των αντιπάλων του Δικεφάλου είναι τα εξής:

ΑΓΙΑΞ

Περιμένουν πρόταση

Ο Αρεκ Μίλικ ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο στο ευρωπαικό πρωτάθλημα της Γαλλίας. Η δράση του Πολωνού επιθετικού παρακολουθείται στενά από τους ανθρώπους του Αγιαξ. Δεν αποτελεί μυστικό πως ο Αίαντας, είναι ανοιχτός σε πώληση του Μίλικ παρά το γεγονός ότι ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2019. Τις τελευταίες εβδομάδες, ομάδες από την Γερμανία και την Αγγλία ρώτησαν την διοίκηση του Αγιαξ για την τιμή πώλησης του Μίλικ, όμως ακόμη δεν έχει έρθει επίσημη πρόταση για την παραχώρησή του.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Δύο υποψήφιοι για τον πάγκο

Ακόμη δεν έχουν συμφωνήσει στην Βελγική ομάδα για τον νέο προπονητή. Δύο είναι οι υποψήφιο στην Αντερλεχτ αυτή την χρονική περίοδο. Ο ένας είναι ο έμπειρος Πόλ Λεγκέν, ο οποίος μετρούσε αρκετές επιτυχίες στην Γαλλία πριν από μερικά χρόνια, όμως το τελευταίο διάστημα δεν έχει να επιδείξει κάτι σημαντικό.

Ο δεύτερος είναι ο νεαρός και ταλαντούχος Ρενέ Βάιλερ, για τον οποίο στην Γερμανία λένε ότι πρόκειται για τον νέο Κλοπ. Η τελική απόφαση θα ληφθεί άμεσα καθώς ο σχεδιασμός στην Άντερλεχτ για την νέα σεζόν έχει πάει πίσω.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Αγοράζει τον Τούρκο Γκενάν Καραμάν

Η διοίκηση της Τουρκικής ομάδας έχει συμφωνήσει σε όλα με τον 22χρονο μέσο του Αννόβερο, Γκενάν Καραμάν. Ο Τούρκος άσος θα βρεθεί σε λίγες ημέρες στην Κωνσταντινούπολη για τις υπογραφές των συμβολαίων με την Φενέρμπαχτσε. Η Φενέρ θα πληρώσει το ποσό του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ στο Αννόβερο για να τον αποκτήσει.

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ

Ισπανικό μοντέλο εφαρμόζει ο Φονσέκα

Ο νέος τεχνικός της Ουκρανικής ομάδας θέλει να αλλάξει άρδην το αγωνιστικό προφίλ της Σαχτάρ στην μετά Λουτσέσκου εποχή. Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Ουκρανία, ο Φονσέκα, θέλει να εφαρμόσει στην Σαχτάρ, το αγωνιστικό μοντέλο που έχει οδηγήσει την Σεβίλλη σε απανωτές επιτυχίες με την κατάκτηση τριών συνεχόμενων ευρωπαικών τροπαίων του Γιουρόπα Λίγκ. Το έργο του φυσικά μόνο εύκολο δεν θα είναι, καθώς η Σαχτάρ για πολλά χρόνια ακολουθούσε στον αγωνιστικό χώρο, ένα συγκεκριμένο πλάνο με καθοδηγητή τον Λουτσέσκου.

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ

Πλήρες το ρόστερ,

λένε οι Τσέχοι

Προς γενική έκπληξη και ενώ σε όλες τις ομάδες που έχουν προκριθεί στους προκριματικούς γύρους του Τσάμπιονς Λιγκ επικρατεί «οργασμός» για την ενίσχυσή τους, στην Σπάρτα Πράγας δεν δείχνουν διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε απόκτηση παικτών. Τουλάχιστον, αυτό έλεγαν μέχρι χθες. Θέλουν κατά κύριο λόγο να βασιστούν σε Τσέχους ποδοσφαιριστές οι οποίοι να έχουν ως βασικό κίνητρο να διακριθούν με την ομάδα τους. Εκπρόσωποι της διοίκησης της Σπάρτα, έλεγαν πως το ρόστερ της ομάδος είναι πλήρες και δεν προτίθενται να κάνουν κάποια άλλη κίνηση για την ενίσχυση. Μένει να διαπιστωθεί στην πράξη, εάν αυτό που λένε και μεταφέρεται σε ρεπορτάζ Τσέχικων μέσων ενημέρωσης το εννοούν πραγματικά ή όχι.

Διαβάστε ακόμη...