Τα νέα των υποψήφιων αντιπάλων του ΠΑΟΚ

Aπό metrosport.gr: Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει σε προκριματικό γύρο του Champions League μετά από 5 χρόνια και δικαιούται να ονειρεύεται τους χρυσοφόρους ομίλους της διοργάνωσης
Πηγή: metrosport.gr
Τα νέα των υποψήφιων αντιπάλων του ΠΑΟΚ

Η «Μ» και σήμερα σας παρουσιάζει τις εξελίξεις στα στρατόπεδα των πέντε πιθανών αντιπάλων του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΑΓΙΑΞ
Πήρε Ματέο Κασιέρα, παλεύει για Χούντελααρ

Ο Αγιαξ κατέληξε σε συμφωνία με τον Ματέο Κασιέρα. Ο 19χρονος Κολομβιανός επιθετικός προέρχεται από την Ντεπορτίβο Κάλι. Ο Κασιέρα θα υπογράψει για πέντε χρόνια, ενώ ο Αίαντας θα καταβάλλει στην ομάδα του 5,5 εκ. ευρώ. Αυτή θα είναι και η πρώτη μεταγραφή του Αγιαξ την φετινή σεζόν. Θυμίζουμε, πάντως, ότι ο μεγάλος στόχος του πιθανού αντιπάλου του ΠΑΟΚ για την επίθεση είναι ο Κλας Γιαν Χούντελααρ.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ
Απορρίφθηκε η λύση Φρούτος για τον πάγκο

Στην Αντερλεχτ έχουν ρίξει όλο το βάρος στην συμφωνία με τον νέο προπονητή. Ο Αργεντινός, πρώην επιθετικός των Βέλγων, Νίκολας Φρούτος, φερόταν ως ο πρώτος υποψήφιος μετά την άρνηση του Κλοντ Πιελ, ωστόσο, η διοίκηση της Αντερλεχτ διέψευσε επίσημα το ενδεχόμενο ο Φρούτος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των δευτεραθλητών Βελγίου. Ετσι ακόμη αυτό το ζήτημα παραμένει ανοιχτό, παρόλο που πλησιάζει η μέρα της έναρξης της προετοιμασίας.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
Σάλβιο ο «αντί Νάνι»

Η τιμωρία που έχει επιβάλλει η UEFA στην Φενέρμπαχτσε αναγκάζει την τουρκική ομάδα να αποδεσμεύει ή να πουλά ποδοσφαιριστές πριν αγοράζει καινούργιους. Στην θέση του Νάνι, λοιπόν, ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν από την Φενέρ είναι πιθανό να αποκτηθεί ο 25χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Μπενφίκα, Τότο Σάλβιο, για τον οποίο έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση.

ΣΑΧΤΑΡ
Πενθούν για τον πατέρα του Σρνα

Στιγμές θλίψης βιώνουν στις τάξεις της Σαχτάρ, μετά τον θάνατο του πατέρα του αρχηγού της πιθανής αντιπάλου του ΠΑΟΚ, Ντάριο Σρνα. Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές και το υπαλληλικό προσωπικό των "ανθρακωρύχων" εξέφρασαν με επίσημη τοποθέτησή τους τα συλλυπητήριά τους.

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ
Ανησυχητική ηρεμία

Νηνεμία επικρατεί στις τάξεις της Σπάρτας Πράγας. Οι άνθρωποι της πιθανής αντιπάλου του ΠΑΟΚ δεν έχουν προχωρήσει ακόμη σε προσθήκες παικτών που μπορούν να κάνουν την διαφορά και έχουν αποκτήσει μόνο νεαρούς ταλαντούχους. Ολα δείχνουν ότι θα εμπιστευτούν σε μεγάλο βαθμό το περσινό ρόστερ, το οποίο αποτελείται κυρίως από Τσέχους ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε ακόμη...