Ο Κακαρούδης, το "διαζύγιο" και το ενδιαφέρον ομάδων

Από sport24.gr: Η κουβέντα της πλευράς του ΠΑΟΚ και του Κώστα Κακαρούδη, το στρατόπεδο του καλαθοσφαιριστή που θεωρεί "τελειωμένο" το θέμα της λύσης της συνεργασίας με τον "Δικέφαλο" και το ενδιαφέρον ομάδων για τον Ελληνα παίκτη.
Πηγή: sport24.gr
Ο Κακαρούδης, το "διαζύγιο" και το ενδιαφέρον ομάδων

Σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, όλα δείχνουν πως είναι τυπικό το θέμα του "διαζυγίου" του ΠΑΟΚ με τον Κώστα Κακαρούδη. Η πλευρά του "Δικεφάλου" έχει συζητήσει με αυτή του παίκτη για το τι μέλλει γενέσθαι στο ζήτημα του Ελληνα καλαθοσφαιριστή.

Ο Κακαρούδης με τον όχι μεγάλο χρόνο συμμετοχής (σε ορισμένα ματς ήταν ιδιαίτερα μικρός ο χρόνος συμμετοχής) που έπαιρνε την σεζόν 2015-16 δεν "καιγόταν" να παραμείνει στους "ασπρόμαυρους" ενώ από τον ΠΑΟΚ μεταφέρθηκε στο στρατόπεδο του παίκτη πως ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής είναι καλός αθλητής, τονίστηκε πως ίσως να αδικήθηκε και αυτό που επισημάνθηκε είναι πως η ομάδα χρειάζεται ανανέωση.

Από το μέτωπο του αθλητή θεωρείται πως δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία με τον ΠΑΟΚ (από τους "ασπρόμαυρους" ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση πως ο Κακαρούδης θα αποχωρήσει από την ομάδα αλλά το τελευταίο διάστημα "βγάζoυν" ένα κλίμα πως λογικά θα "έρθει" το "διαζύγιο") και πλέον μένει ο "Δικέφαλος" να δώσει ένα μικρό ποσό ως αποζημίωση στον παίκτη. Για τον Κακαρούδη ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Basket League αλλά και από την Α2. Θυμίζουμε πως ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής έπαιξε τις τελευταίες δύο σεζόν στον ΠΑΟΚ ενώ την αγωνιστική χρονιά 2014-15 έμεινε για πολύ καιρό στα "πιτς" αφού υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού μετά από τραυματισμό στο εκτός έδρας ματς με την Χίμκι.

Στα φιλικά πριν την έναρξη της σεζόν 2015-16 ήταν εξαιρετικός αλλά είναι γεγονός πως είχε μικρό χρόνο συμμετοχής σε πολλά επίσημα ματς, άσχετα αν σε κάποια από αυτά ήταν ιδιαίτερα θετικός με τις εμφανίσεις του. Σχετικά με τον χαρακτήρα του, στον ΠΑΟΚ μιλούν με τα καλύτερα λόγια. Στο μεταξύ οι άνθρωποι των "ασπρόμαυρων" "ξεσκονίζουν" λίστες παικτών εν όψει της νέας σεζόν, μεταξύ των υποψηφίων είναι οι Τσαρλς Μπάρτον και Ντέιμον Λι δίχως να υπάρχει κάτι "χειροπιαστό" γι' αυτούς ενώ την Τετάρτη θα γίνει συνάντηση με τον Μιλένκο Τέπιτς, όπως προκύπτει από τον "Δικέφαλο".

Διαβάστε ακόμη...