Στεάουα και άλλα δυνατά φιλικά

Από inpaok.com: Η επιθυμία του Βλάνταν Ιβιτς για δυνατά φιλικά παιχνίδια, στην διάρκεια της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ. θα γίνει πραγματικότητα.
Πηγή: inpaok.com
Στεάουα και άλλα δυνατά φιλικά

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το φιλικό με την Στεάουα Βουκουρεστίου πρέπει να θεωρείται δεδομένο κατά την διάρκεια της παραμονής του Δικεφάλου στην Ολλανδία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Παράλληλα ολοκληρώνονται οι επαφές με ομάδες σημαντικής δυναμικότητας για να συμπληρωθεί το παζλ των 5 φιλικών αγώνων που θα δώσει ο Δικέφαλος στην Ολλανδία. Τις επόμενες ημέρες η ΠΑΕ θα είναι σε θέση να ανακοινώσει τόσο τις αντιπάλους του ΠΑΟΚ όσο και τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων.

Ο Ιβιτς έχει ζητήσει από τους επιτελείς της ομάδας να γίνουν δυο φιλικά παιχνίδια στο ξεκίνημα της προετοιμασίας με αδύναμους σχετικά αντιπάλους, με την προοπτική στη συνέχεια να δώσει η ομάδα δυνατά τεστ για να τσεκάρει η τεχνική ηγεσία τις αδυναμίες της ομάδας και να προετοιμάσει ανάλογα τους παίκτες.

Οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League είναι ομάδες ισχυρές που για αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά, είναι αναγκαίο ο Δικεφάλος να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμος από κάθε άποψη. Και τα δυνατά φιλικά τεστ στην προετοιμασία, θα αποτελέσουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της.

Διαβάστε ακόμη...