Στο μυαλό του Κασελάκη

Από contra.gr: Ολα όσα έχει κατά νου ο Λεωνίδας Κασελάκης στη παρούσα φάση και τα δεδομένα για το "φλερτ" με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: contra.gr
Στο μυαλό του Κασελάκη

Το όνομα του Λεωνίδα Κασελάκη είναι ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ. Ας δούμε τι συμβαίνει στο θέμα του Ελληνα φόργουορντ και ποιες οι σκέψεις του... Ο παίκτης έχει στο μυαλό του το εξωτερικό στοχεύοντας σε ένα καλό συμβόλαιο, αλλά από τον ΠΑΟΚ ζητά λιγότερα χρήματα γιατί ξέρει πως ο "Δικέφαλος" δεν μπορεί να φτάσει το ποσό που ο ίδιος θέλει από ομάδες εκτός Ελλάδας.

Στη παρούσα φάση υπάρχει διαφορά στο οικονομικό με τον ΠΑΟΚ αλλά η πλευρά του παίκτη εκτιμά πως αυτή δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη και πως μπορεί να καλυφτεί. Βάσει των όσων του έχουν μεταφέρει από τον "Δικέφαλο" (συχνά υπάρχει επαφή με τον μάνατζερ του), ο Κασελάκης είναι πλήρως ευχαριστημένος με τον αγωνιστικό ρόλο που θα έχει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ενώ ξέρει την διάθεση του ΠΑΟΚ για τριετές συμβόλαιο.

Επίσης ο παίκτης δεν φαίνεται διατεθειμένος να αργήσει πάρα πολύ στο να δώσει την απάντησή του (για την ώρα κάποια προθεσμία δεν του έχει δοθεί από τον ΠΑΟΚ) δίχως αυτό να σημαίνει πως απαραίτητα θα το κάνει μέσα στον μήνα.

Με την καλή σεζόν που πραγματοποίησε στην Κηφισιά και αν επαναλάβει κάτι ανάλογο και στον ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική χρονιά, το κασέ του θα είναι πολύ πιο υψηλό για το εξωτερικό αφού γενικά ο "Δικέφαλος" (με το όνομα που έχει σαν μεγάλη ομάδα) πάντα "ανεβάζει" αρκετά την αξία των παικτών του και αυτό έχει αποδειχτεί σε πολλές περιπτώσεις.

Οπότε αυτή η παράμετρος (που είναι κατά νου για τον Κασελάκη) ίσως εξελιχθεί θετικά για τον ΠΑΟΚ σχετικά με το "ναι" του Ελληνα καλαθοσφαιριστή. Στη παρούσα φάση το εξωτερικό είναι προτεραιότητα (λόγω οικονομικού) για τον παίκτη αλλά πάντα στο μυαλό του είναι και ο "Δικέφαλος".

Από εκεί και πέρα, μεταξύ των παικτών που προτάθηκαν ξεχώρισε το όνομα του Ντάριλ Τζάκσον αλλά είναι πολύ ακριβός ενώ προσιτές οικονομικά είναι οι περιπτώσεις των Καρίμ Κάντι και Γουίνστον Σέπαρντ.

Διαβάστε ακόμη...