Πλησιάζει στον ΠΑΟΚ ο Λουίζ Κάρλος

Από metrosport.gr: Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει στον παίκτη βελτιωμένη πρόταση για διετές συμβόλαιο, την οποία η πλευρά του έμπειρου ποδοσφαιριστή βλέπει με θετικό μάτι.
Πηγή: metrosport.gr
Πλησιάζει στον ΠΑΟΚ ο Λουίζ Κάρλος

Ο Λούμπος Μίχελ, όπως είναι φυσιολογικό, έχει ρίξει αυτό το διάστημα όλο το βάρος στα μεταγραφικά ζητήματα. Εχει κάνει πολλές επαφές και πλέον περιμένει τα αποτελέσματα. Μία από τις περιπτώσεις που απασχολούν, όπως έχει αποκαλύψει αποκλειστικά η "Μ", είναι του 31χρονου μέσου της Μπράγκα, Λουίζ Κάρλος.

Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει στον παίκτη βελτιωμένη πρόταση για διετές συμβόλαιο, την οποία η πλευρά του έμπειρου ποδοσφαιριστή βλέπει με θετικό μάτι. Ο Μιχελ έχει μεταφέρει στην αντίπερα όχθη όλες τις λεπτομέρειες και πλέον το μπαλάκι έχει περάσει στον Λουίζ Κάρλος και τον εκπρόσωπό του.

Από τις νέες πληροφορίες που έχουμε συλλέξει προκύπτει ότι η νέα πρόταση του ΠΑΟΚ έχει βάλει σε σοβαρές σκέψεις τον 31χρονο μέσο της Μπράγκα, ο οποίος διαπιστώνει ότι υπάρχει σημείο επαφής. Ο Λουίζ Κάρλος αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Ρίο όπου και ξεκουράζεται μετά από μία γεμάτη σεζόν με 46 συμμετοχές.

Ο παίκτης θα έχει πιθανόν σήμερα μία τηλεφωνική συζήτηση με τον ατζέντη του για να εξετάσουν τα νέα δεδομένα και δεν αποκλείεται να κάνουν μία αντιπρόταση για μερική βελτίωση κάποιων όρων. Σημάδι το οποίο μπορεί να θεωρηθεί καλό για αίσιο τέλος.

Από το περιβάλλον του Λουίζ Κάρλος λεγόταν χθες ότι "μπορούμε να βρούμε φόρμουλα συμφωνίας με τον ΠΑΟΚ", την στιγμή που από την Τούμπα τηρούν σιγή ιχθύος για το θέμα αφού είναι ξεκάθαρο ότι δεν θέλουν να σηκώσουν τους τόνους κατά την διάρκεια της τελικής διαπραγμάτευσης.

Διαβάστε ακόμη...