Υπογράφει ο Γεωργιάδης, συζήτησαν και με Κατσαρή!

Aπό arenafm.gr: Το πολυπόθητο ραντεβού ανάμεσα στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ στο χάντμπολ Γρηγόρη Πετρίδη και του προπονητή Νίκου Γεωργιάδη πραγματοποιήθηκε, με τις δυο πλευρές να είναι έτοιμες να ανανεώσουν την συνεργασία τους!
Πηγή: arenafm.gr
Υπογράφει ο Γεωργιάδης, συζήτησαν και με Κατσαρή!

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «ArenaPress», ο πρόεδρος και ο προπονητής του ΠΑΟΚ βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, όπου ανέλυσαν τα φετινά δεδομένα.

Αμφότεροι έδειξαν πως θέλουν να συνεχίσουν και φέτος μαζί και όπως μεταφέρουν μέσα από τον ΠΑΟΚ, η διαδικασία βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Μπορεί υπογραφές να μην... έπεσαν ακόμη, ωστόσο αυτό είναι κάτι που θα γίνει το αργότερο μέχρι και την προσεχή Δευτέρα και εκτός συγκλονηστικού απροόπτου.

Μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του προπονητή, κάτι που είναι οριστικό όπως φαίνεται, θα πάρει σειρά το ρόστερ της ομάδας. Οι παίκτες γνωρίζουν πως μέχρι τις 15 Ιουνίου θα πρέπει να δώσουν τις απαντήσεις τους στην διοίκηση, όπου αυτή την ώρα το μεγαλύτερο ποσοστό, επιθυμεί να παραμείνει. Αφού ξεκαθαριστεί ποιοι θα παραμείνουν, ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτηση παικτών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι μεταγραφικές κινήσεις δεν θα ξεπερνούν τις τέσσερις.

Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Πέρα από την αποκλειστική είδηση της παραμονής του Νίκου Γεωργιάδη, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Α», έγινε και το ραντεβού με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή.

Ο έφορος του τμήματος χάντμπολ Γρηγόρης Πετρίδης, ενημερώθηκε από τον ισχυρό άντρα του Α.Σ. ΠΑΟΚ, πως το μπάτζετ θα κυμανθεί περίπου στις 120 με 130.000 ευρώ. Σε αυτό το ποσό βέβαια, πρέπει να ξεκαθαριστεί πως περιλαμβάνει και τις μετακινήσεις για τους αγώνες. Έτσι, το καθαρό ποσό θα είναι περίπου στις 80 με 100.000 ευρώ.

ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Πέρα από τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου, στον ΠΑΟΚ κοιτάνε και το θέμα των χορηγιών. Πέρυσι η ομάδα έπιασε έναν πολύ καλό αριθμό στους χορηγούς και άπαντες αισιοδοξούν σε μια ανάλογη συνέχεια καθώς πρόκειται για μια ακόμη μεγάλη οικονομική «ανάσα» για το τμήμα.

Διαβάστε ακόμη...