Τρέχουν και δεν φτάνουν

Από metrosport.gr: Η "Μ" και σήμερα σας παρουσιάζει τα τελευταία νέα των πέντε πιθανών αντιπάλων του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.
Πηγή: metrosport.gr
Τρέχουν και δεν φτάνουν

ΑΓΙΑΞ
Πλησιάζει ο Χούντελααρ

Οι ιθύνοντες του Αγιαξ "καίγονται" για την απόκτηση κεντρικού επιθετικού, ο οποίος θα κάνει την διαφορά. Γι' αυτό και έχουν εστιάσει στην περίπτωση του Κλας Γιαν Χούντελααρ. Ο Ολλανδός στράικερ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Σάλκε και οι άνθρωποι του Αίαντα καιροφυλακτούν για να τον φέρουν πίσω στο Αμστερνταμ. Φυσικά, το όνομα του 33χρονου επιθετικού δεν είναι το μοναδικό που υπάρχει στην λίστα των διοικούντων τον Αγιαξ.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ
Κλοντ Πιελ και Φρανκ Ντε Μπουρ για την άκρη του πάγκου

Προτεραιότητα των ανθρώπων της Αντερλεχτ είναι να έρθουν σε συμφωνία με τον προπονητή που θα καθοδηγήσει την πιθανή αντίπαλο του ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν. Φαβορί για την θέση είναι ο Κλοντ Πιελ, ο οποίος, πάντως, δεν είναι η μοναδική λύση. Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες σε περίπτωση που δεν προχωρήσει το ζήτημα του Γάλλου τεχνικού, τότε θα έρθει στο προσκήνιο το όνομα του πρώην προπονητή του Αγιαξ, Φρανκ Ντε Μπουρ, ο οποίος, επίσης, είναι στην ατζέντα των διοικούντων την Αντερλεχτ.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
Σοκ από Αγκερ

Ενώ η Φενέρμπαχτσε ήταν έτοιμη να ανακοινώσει την συμφωνία με τον Δανό στόπερ, Ντάνιελ Αγκερ, αυτός αιφνιδίως γνωστοποίησε ότι κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια! Ο 32χρονος αμυντικός έγραψε συγκεκριμένα στον λογαριασμό του στο twitter: "Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη. Ήταν μια πραγματικά τρομερή εμπειρία. Είναι λυπηρό, αλλά αυτή είναι η σωστή απόφαση. Είμαι περήφανος για την καριέρα μου". Ετσι, πλέον, οι άνθρωποι της Φενέρ είναι αναγκασμένοι να ξεκινήσουν από την αρχή την αναζήτηση για τον ποδοσφαιριστή που θα δώσει λύσεις στο κέντρο της άμυνας.

ΣΑΧΤΑΡ
Πίεση με το καλημέρα στον Φονσέκα

Το διάστημα προσαρμογής του Φονσέκα στην Σαχτάρ είναι μηδαμινό. Ο Πορτογάλος κόουτς ανέλαβε το δύσκολο έργο να συνεχίσει την επιτυχημένη δουλειά του Λουτσέσκου, ο οποίος είχε πάρει την πιθανή αντίπαλο του ΠΑΟΚ από την αφάνεια και την οδήγησε μεταξύ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης. Γι' αυτό και στην Ουκρανία του ασκείται πίεση με το καλημέρα. Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα που φιλοξενήθηκε χθες στην ιστοσελίδα "ua-football.com": "Το κύριο ερώτημα είναι εάν ο νέος είναι ίδιος με τον Λουτσέσκου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο προπονητής της Σαχτάρ δεν έχει μείνει σε καμία ομάδα για περισσότερο από μία σεζόν. Έτσι θα πρέπει να κάνει προσεκτικά βήματα στο ξεκίνημά του στην Σαχτάρ".

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ
Δεν τα παρατάει ο Μάρεσεκ

Η Σπάρτα Πράγας θα αντιπροσωπευτεί στο EURO από έξι ποδοσφαιριστές. Όχι, όμως, και από τον Λούκας Μάρεσεκ, ο οποίος τελευταία στιγμή κόπηκε από την αποστολή που θα βρεθεί στα γήπεδα της Γαλλίας. Στις τάξεις της πιθανής αντιπάλου του ΠΑΟΚ δεν κρύβουν την απογοήτευσή τους, καθώς θεωρούν ότι ο 26χρονος μέσος πληρούσε τις προϋποθέσεις για να είναι μεταξύ των εκλεκτών. Ο ίδιος, πάντως, δεν τα παρατάει και σύμφωνα με όσα δήλωσε είναι αποφασισμένος να πείσει τους υπευθύνους ότι αξίζει να βρεθεί στο μέλλον με την Εθνική Τσεχίας σε κάποια μεγάλη διοργάνωση.

Διαβάστε ακόμη...