Αυτά πρόσφερε ο Βίτορ

Από inpaok.com: Παρελθόν και επίσημα αποτελεί από τον ΠΑΟΚ, ο Μιγκέλ Βίτορ, μετά και την τοποθέτηση του προέδρου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Λιούμπος Μίχελ, στην παρουσίαση του Βλάνταν Ίβιτς.
Πηγή: inpaok.com
Αυτά πρόσφερε ο Βίτορ

Το συμβόλαιο του Πορτογάλου αμυντικού με τον Δικέφαλο ολοκληρώθηκε, με τον 26χρονο μπακ μετά από τρία χρόνια στην Θεσσαλονίκη, να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ποια ήταν όμως η προσφορά του Μιγκέλ Βίτορ την τριετία που φόρεσε την φανέλα του ΠΑΟΚ; Το INPAOK σας παρουσιάζει τους αριθμούς του Πορτογάλου σεντερ μπακ.

Την πρώτη του σεζόν στους «ασπρόμαυρους», ο Βίτορ κατέγραψε συνολικά 36 συμμετοχές με 5 γκολ, που καταγράφονται σε 2.938 αγωνιστικά λεπτά.

Πιο συγκεκριμένα, σημείωσε 20 συμμετοχές με τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα, τέσσερις συμμετοχές στα play off, ακόμα τέσσερις συμμετοχές με ένα γκολ στην φάση των ομίλων του Europa League, 4 εμφανίσεις στα προκριματικά του Champions League, ενώ κατέγραψε άλλες 4 παρουσίες στο Κύπελλο Ελλάδος.

Την περσινή περίοδο ο 26χρονος αμυντικός, ήταν εκ των... αναντικατάστατων του ΠΑΟΚ, καθώς κατέγραψε συνολικά 41 συμμετοχές με 2 γκολ, που μεταφράζονται σε 3.648 λεπτά συμμετοχών.

Στο πρωτάθλημα, σημείωσε 29 εμφανίσεις με 2 γκολ, επίσης είχε 4 συμμετοχές στα play off, 2 παρουσίες στο Κύπελλο Ελλάδος και 6 ματς στο Europa League.

Tην φετινή χρονιά, ο Πορτογάλος άσος, είχε συνολικά 39 συμμετοχές, με 2 γκολ και 2 ασίστ. Ενώ ο συνολικός χρόνος που αγωνίστηκε καταγράφετε σε 3.264′.

Ο Βίτορ κατέγραψε 23 εμφανίσεις με 2 γκολ και 2 ασίστ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, 3 συμμετοχές στα play off, από 5 παρουσίες σε Κύπελλο Ελλάδος και προκριματικά του Europa League, ενώ αγωνίστηκε και σε 3 ματς στην φάση των ομίλων της δεύτερης τη τάξη ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Συνολικά τα τρία χρόνια της παρουσίας του στην Τούμπα, ο Μιγκέλ Βίτορ αγωνίστηκε με την φανέλα του ΠΑΟΚ, σε 116 ματς σε όλες τις διοργανώσεις που μετείχε ο Δικέφαλος, καταφέρνοντας να πετύχει 9 γκολ, ενώ μοίρασε και 2 ασίστ

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...