Θέλει χρόνο o ΠΑΟΚ για την θέση "1"

Από sport24.gr: Τι ακριβώς συμβαίνει με το θέμα του τερματοφύλακα στον ΠΑΟΚ και πώς ο Λούμπος Μίχελ κινείται για να βρει έναν καλό γκολκίπερ για να πλαισιώσει τον Παναγιώτη Γλύκο.
Πηγή: sport24.gr
Θέλει χρόνο o ΠΑΟΚ για την θέση "1"

Μία από τις θέσεις στις οποίες "ψάχνεται" ο ΠΑΟΚ είναι αυτή του τερματοφύλακα αφού θέλει έναν γκολκίπερ που θα πλαισιώσει τον Παναγιώτη Γλύκο και έτσι να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό δίδυμο καθώς ο Μάρκος Βελλίδης φαίνεται πως δεν θα μείνει στην ομάδα.

Στον "Δικέφαλο" προτείνονται πολλά ονόματα, για κάποια από αυτά υπάρχει θετική άποψη όπως αυτό του Μίκαελ Αγκάτσι της Μίλαν αλλά για την ώρα δεν υπάρχουν προχωρημένες επαφές όπως για παράδειγμα έχει γίνει στο ζήτημα του Τζάλμα Κάμπος.

Στον ΠΑΟΚ λένε πως θέλει χρόνο το θέμα για την απόκτηση ενός πορτιέρο ενώ σχετικά με τον Βελλίδη να σημειωθεί πως ακόμη δεν υπάρχει κάποια οριστική απόφαση για το μέλλον του αλλά φαίνεται πως θα ενεργοποιηθεί ο όρος στο συμβόλαιό του για να το λύσει και να μην συνεχίσει στους "ασπρόμαυρους" για άλλα δύο χρόνια.

Ο "Δικέφαλος" θέλει έναν -καλό- τερματοφύλακα διαφορετικού τύπου από τον Γλύκο, ο Λούμπος Μίχελ κινείται σε αυτήν την κατεύθυνση και στο μυαλό είναι να αποκτηθεί ένας πορτιέρο πιο ψηλός από τον Ελληνα γκολκίπερ και με πιο πλούσια σωματικά προσόντα από τον τελευταίο έτσι ώστε να καλύπτονται όλες τις ανάγκες για την θέση "1".

Διαβάστε ακόμη...