Στάζει… μέλι για Τζαλμά ο Γκέκας!

Από inpaok.com: Μέλι... στάζουν τα λόγια του Φάνη Γκέκα για τον πρώην συμπαίκτη του, και το διαφαινόμενο νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ, Τζαλμά Κάμπος.
Πηγή: inpaok.com
Στάζει… μέλι για Τζαλμά ο Γκέκας!

Ο Ανγκολέζος εξτρέμ και ο Έλληνας στράικερ έπαιξαν μαζί τη σεζόν 2013-14 στην Κόνιασπορ, όπου γνωρίστηκαν καλά τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Το INPAOK ήρθε σε επαφή με τον Γκέκα ο οποίος σκιαγράφησε το προφίλ του Τζαλμά και είπε τα καλύτερα για τον 29χρονο Αφρικανό.

«Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Ειδικά για τον ΠΑΟΚ που θέλει να παίξει και να καθιερωθεί στο Champions League, ο Τζαλμά είναι ένας παίκτης τέτοιου επιπέδου» τόνισε αρχικά ο Γκέκας και πρόσθεσε: «μου έδινε κι εμένα πολλά έτοιμα γκολ, αλλά και όλες οι χρονιές του είναι γεμάτες σε ασίστ. Μεγάλο του προσόν είναι και η ταχύτητα ενώ είναι πολύ γρήγορος και ικανός στο ένας εναντίον ενός».

Ο Έλληνας επιθετικός σχολίασε και το γεγονός ότι ο Τζαλμά έπαιζε πολλά χρόνια στην Τουρκία, χωρίς να έχει κάνει το μεγάλο βήμα. «Ήταν πολλά χρόνια στην Τουρκία γιατί δεσμευόταν με συμβόλαιο με την Πόρτο, όπου ανήκε. Οι Πορτογάλοι αξίωναν πολλά χρήματα, 4-5 εκ. ευρώ, για να τον παραχωρήσουν, έτσι πήγαινε συνεχώς δανεικός. Σε όλες όμως τις ομάδες που ήταν πρωταγωνιστούσε» εξήγησε.

«Είναι πολύ καλός χαρακτήτας και οικογενειάρχης. Ποτέ δε δημιούργησε κάποιο πρόβλημα στις ομάδες που ήταν» κατέληξε ο Γκέκας.

Διαβάστε ακόμη...