Η επαφή Ιβιτς – Βούκιτς

Από inpaok.com: Την ευκαιρία να συζητήσουν για αρκετή ώρα είχαν το απόγευμα της Δευτέρας, μετά το δείπνο της ομάδας, οι Βλάνταν Ιβιτς και Ζβόνιμιρ Βούκιτς.
Πηγή: inpaok.com
Η επαφή Ιβιτς – Βούκιτς

Οι πρώην συμπαίκτες διατηρούν άριστη σχέση και η παρουσία του Βούκιτς στην Θεσσαλονίκη έδωσε την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για τον ΠΑΟΚ και γενικότερα το ποδόσφαιρο.

Ο Βούκιτς ήρθε στην Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει τον τελευταίο αγώνα των play off ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναικό. Μάλιστα στις συζητήσεις του τόσο με τον Ιβιτς όσο και μα παλιούς γνώριμους στον Δικέφαλο. Ο Βούκιτς δεν έκρυβε την αισιοδοξία ότι ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα και να κατακτήσει την 1η θέση

Ο σέρβος πρώην ποδοσφαιριστής, χαίρει εκτίμησης στην Τούμπα τόσο από τον Ιβάν Σαββίδη όσο και από άλλα στελέχη της ΠΑΕ. Το ενδεχόμενο να αποτελέσει συνεργάτη του ΠΑΟΚ στην Σερβία δεν πρέπει να αποκλειστεί ως προοπτική. Δεν έχει γίνει κάποια επαφή με αντικείμενο το συγκεκριμένο θέμα, αλλά είναι πολύ πιθανό να γίνει σύντομα.

Αν δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες, είναι πολύ πιθανό ο Βούκιτς να αναλάβει κάποιο συγκεκριμένο ρόλο για τον ΠΑΟΚ στην Σερβία και άλλες χώρες ων Βαλκανίων με προφανή στόχο τον εντοπισμό νεαρών παικτών που θα μπορούσαν να κάνουν καριέρα στην Τούμπα. Μια προοπτική που σύντομα θα συζητηθεί.

Διαβάστε ακόμη...