Το τέλος του Χιμένες και οι Έλληνες κεντρικοί

Από novasports.gr: Ο Καλμαζίδης, οι ...κεντρικοί και ο Γκαράς θα θυμίζουν την επόμενη περίοδο τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ της περσινής σεζόν.
Πηγή: novasports.gr
Το τέλος του Χιμένες και οι Έλληνες κεντρικοί

Οι αλλαγές που γίνονται και θα γίνουν θα είναι περισσότερες από 5 με τον σχεδιασμό να βρίσκεται ήδη στα ...κόκκινα. Η επτάδα του νέου ΠΑΟΚ που θα παίξει προκριματικά Champions League θα έχει νέο πασέρ, νέο διαγώνιο και δύο νέους ακραίους. Ο Κουβανός πασέρ Κάλβο θα μοιραστεί τον χρόνο με τον Θάνο Τερζή, ο Γκόμεζ θα έχει νέο back up στην διαγώνιο αντί του νεαρού Σαμπανάι και ο Εφραιμίδης θα είναι η μια από τις δύο αλλαγές στους δύο ξένους ακραίους που θα αποκτηθούν τις επόμενες μέρες. Παρελθόν από τον «δικέφαλο» θα αποτελέσει ο Κουβανός Σκουλ Χιμένες ο οποίος ολοκλήρωσε τον κύκλο του στην Θεσσαλονίκη με σημαντική βοήθεια στους 3 τίτλους στα δύο χρόνια.

Επίσης παρελθόν, αναγκαστικά, αποτελεί και ο Αμερικανός κεντρικός Ντέιβιντ Λι αφού ο ΠΑΟΚ στο κέντρο θα στηριχθεί αποκλειστικά σε Έλληνες (Σμαραγδή, Τακουρίδη Παντακίδη και Ντίνα). Στα πλάνα του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η έλευση στην ομάδα νεαρών παικτών που και θα μπορέσουν να βοηθήσουν τη νέα περίοδο αλλά παράλληλα δουλεύοντας με τον Καλμαζίδη θα στηρίξουν τον σύλλογο στα επόμενα χρόνια. Όσον αφορά στα ονόματα των ξένων ακραίων που είναι στα ...ραντεβού με τους διοικούντες τον «δικέφαλο» τα ονόματα των Ουριάρτε (Κουβανός) και Σαφράνοβιτς (Ισραηλινός) είναι πρώτα στη λίστα. Στον «δικέφαλο» παραμένει και ο Βασίλης Καρασσαβίδης που μπορεί να βοηθήσει και ως λίμπερο και ως ακραίος.

Διαβάστε ακόμη...