Σμαραγδής ξανά στην Εθνική!

Aπό volleynews.gr: Ένα από τα νέα πρόσωπα που κάλεσε ο Σωτήρης Δρίκος τη φετινή σεζόν στην Εθνική Ανδρών είναι ο Νίκος Σμαραγδής. Πάντως μόνο ως 'νέος' δεν λογίζεται στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, καθώς έχει μια πολύ μεγάλη διαδρομη!
Πηγή: volleynews.gr
Σμαραγδής ξανά στην Εθνική!

Ο λόγος για τον Νίκο Σμαραγδή, τον έμπειρο κεντρικό...

«Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα και χαίρομαι που είμαι καλά και μπορώ να βοηθήσω ξανά την Εθνική. Εύχομαι όλοι να είμαστε υγιής, έτσι ώστε να δουλέψουμε σωστά και να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Έχουμε μπροστά μας δύο ξεχωριστούς στόχους, το World League και τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού. Είναι και οι δύο σημαντικοί απλά το Λιγκ θα μας βοηθήσει και στην προσπάθεια πρόκρισης στα τελικά του Ευρωπαϊκού», είπε ο 'Σμα' ο οποίος αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την Εθνική στα προκριματικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος τον Ιανουάριο του 2014 στο Πόπραντ της Σλοβακίας.

«Με τα περισσότερα παιδιά έχω ξαναβρεθεί και υπάρχουν κάποιοι πιο μεγάλοι από εμένα στην ηλικία (γέλια). Αισθάνομαι σα να μην έφυγα ούτε μια μέρα. Θεωρώ ότι έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο νεαρών και έμπειρων παικτών και είναι θέμα χημείας για να μπορέσουμε να δέσουμε και να πετύχουμε», τόνισε ο έμπειρος κεντρικός και συμπλήρωσε: «Πέρσι όταν έγιναν τα ματς του World League στην Θεσσαλονίκη, ζήλευα βλέποντας την ομάδα από την κερκίδα αλλά χαιρόμουν που παίζαμε ξανά στο Λιγκ. Η Εθνική έχει ξαναμπεί στο σωστό δρόμο, έχει πλέον πολλά παιδιά που παίζουν στο εξωτερικό κι αυτές οι εμπειρίες που αποκτούν θα βοηθήσουν την Εθνική».

Η αποστολή της Εθνικής μετά από μία εβδομάδα παραμονής στην Αθήνα, από σήμερα το μεσημέρι βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία της εν όψει των υποχρεώσεων της στο World League.

Διαβάστε ακόμη...