«Με τον Ίβιτς άλλαξε η νοοτροπία του ΠΑΟΚ!»

Από metrosport.gr: Ο Γιώργος Κούτσης μίλησε στο Metropolis 95,5 και τοποθετήθηκε για τα όσα έχει δει από τον ΠΑΟΚ στις δύο πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ
Πηγή: metrosport.gr
«Με τον Ίβιτς άλλαξε η νοοτροπία του ΠΑΟΚ!»

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κούτσης, και αναφέρθηκε στην ισοπαλία που απέσπασε ο «Δικέφαλος» μέσα στη Λεωφόρου επί του Παναθηναϊκού, ενώ τοποθετήθηκε και για το ενδιαφέρον που παρουσιάζουν τα πλέι οφ. Επιπλέον, σχολίασε τις αλλαγές που βλέπει στην ομάδα από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Βλάνταν Ίβιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Κούτση:

Για τις αλλαγές που έχει δει στον ΠΑΟΚ στα δύο παιχνίδια των πλέι οφ: «Τον βλέπω αλλαγμένο στη νοοτροπία τον ΠΑΟΚ. Αγωνιστικά είναι ίδιος. Αυτό που διακρίνω είναι μια σοβαρότητα, μια αγωνιστική πειθαρχία. Αυτό το είδα και στο χθεσινό παιχνίδι, αλλά και στο ματς με την ΑΕΚ. Είναι πολύ καλό το χθεσινό αποτέλεσμα, αν σκεφτούμε ότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο σε μία δύσκολη έδρα, απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός».

Για το γεγονός ότι αναβλήθηκε το ματς με τον Πανιώνιο: «Νομίζω ότι θα τον ωφελήσει. Θα προλάβει να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί για το επόμενο παιχνίδι, που είναι εξίσου σοβαρό. Θα πρέπει να δείξει και με τον Πανιώνιο σοβαρότητα και πειθαρχία ο ΠΑΟΚ. Αν το κάνει αυτό, θα πάρει το αποτέλεσμα που θέλει».

Για το που θα κριθούν τα πλέι οφ: «Βλέπουμε ότι κρίνονται στη λεπτομέρεια τα παιχνίδια. Το ενδιαφέρον θα είναι πάρα πολύ μεγάλο μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Εκτιμώ ότι, έτσι όπως θα εξελιχθούν τα πλέι οφ, θα υπάρχει ενδιαφέρον μέχρι το τέλος».

Για τα όσα γίνονται με τον τελικό Κυπέλλου: «Είναι μία παρωδία. Μόνο καλό δεν κάνει στο ποδόσφαιρο. Το πάει πίσω. Ας ελπίσουμε να είναι το τελευταίο. Είναι δυνατόν να γίνει τελικός χωρίς οπαδούς; Κανένας που ασχολείται με το ποδόσφαιρο δεν γίνεται να χαίρεται με αυτό το πράγμα. Πρέπει να βρεθούν λύσεις, γρήγορες και άμεσες. Να παρθούν αποφάσεις για να βοηθηθεί το ποδόσφαιρο. Να βοηθηθούν οι παίκτες, οι προπονητές και οι παράγοντες».

Για το τι μπορεί να αλλάξει ένας προπονητής σε μία ομάδα: «Τη φιλοσοφία του και τη νοοτροπία. Οι παίκτες δεν μπορούν να γίνουν καλύτεροι ή χειρότεροι. Αυτό που μπορείς να αλλάξεις σαν προπονητής είναι η νοοτροπία».

Διαβάστε ακόμη...