Διεκδικεί την κούπα η Κ17

Από paokfc.gr: Στις Ακαδημίες, λένε, το τελευταίο που μετρά είναι το αποτέλεσμα. Πως κύριο μέλημα του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου είναι η εκπαιδευτική διαδικασία.
Πηγή: paokfc.gr
Διεκδικεί την κούπα η Κ17

Ποιος, όμως, μπορεί ν' απαξιώσει την αξία του μαθήματος της νίκης; Αναμφίβολα η νοοτροπία του πρωταθλητή είναι μέσα στα στοιχεία που πρέπει να έχει ένα παιδί που ονειρεύεται καριέρα. Και η Κ17, γεμάτη από τέτοια παιδιά, διεκδικεί το πρωτάθλημα της Super League.

Έπειτα από ένα όμορφο, όσο και δύσκολο και δίχως αμφιβολία ιδιαίτερο ταξίδι, η νέα γενιά του ΠΑΟΚ, η ομάδα του Άγγελου Ζαζόπουλου και του Πάμπλο Γκαρσία επιθυμεί να ολοκληρώσει τη διαδρομή της με έναν τίτλο. Αντίπαλος στον τελικό (18:00, Novasports) είναι η Ξάνθη. Η δεύτερη ομάδα του Βορείου Ομίλου που ταξίδεψε στην Αθήνα για το Final Four.

O ΠΑΟΚ θέλει να κατακτήσει το τρόπαιο ως επιβράβευση για την πολύ καλή πορεία καθόλη τη διάρκεια της σεζόν, αλλά και ως πιστοποίηση της σταθερής πορείας εξέλιξης αυτών των παιδιών αρκετά εκ των οποίων την περσινή σεζόν, τέτοια εποχή πανηγύριζαν τον τίτλο στην κατηγορία Κ15.

Με σήμα κατατεθέν το ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και δίχως σκοπιμότητες, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με μια γνώριμη αντίπαλο, την Ξάνθη – η οποία στον ημιτελικό απέκλεισε τον Ολυμπιακό – με διακύβευμα τον τίτλο της καλύτερης ομάδας στην Ελλάδα. Καλή επιτυχία στο αύριο του συλλόγου...

Διαβάστε ακόμη...