«Είμαι έτοιμος για το παραπάνω βήμα»

Από thessports.gr: Ο Χρύσανθος Τσαναξίδης μίλησε για τη μεταγραφή του στη Λέομπεν, αλλά και για τον ΠΑΟΚ τον οποίο και ευχαρίστησε.
Πηγή: thessports.gr
«Είμαι έτοιμος για το παραπάνω βήμα»

Αναλυτικά είπε :

Αρχικά θέλω να ζητήσω συγνώμη από τους συμπαίκτες μου στον ΠΑΟΚ, το τεχνικό επιτελείο και την διοίκηση που έπρεπε να τους αφήσω στο σημαντικό παιχνίδι με τον Φίλιππο στη Βέροια. Αισθάνομαι άσχημα, αλλά ήταν μοναδική ευκαιρία για εμένα να δοκιμαστώ στην Λέομπεν και να ακολουθήσω το όνειρο μου.

Θέλω τους ευχαριστήσω για την συνεργασία που είχαμε και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν δύο χρόνια, όπως και τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας, την ομάδα που με ανέδειξε. Θεωρώ ότι είναι μια εξαιρετική προοπτική για μένα. Νιώθω έτοιμος για αυτό το βήμα.

Στόχος μου είναι να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο και μέσα από την αγωνιστική μου εικόνα να έρθει μία κλήση στην Εθνική Ανδρών γιατί θέλω πολύ να βοηθήσω το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Επίσης γνωρίζω ότι η Αυστρία είναι ένα πολύ καλό σκαλοπάτι για την Μπουντεσλίγκα που είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και όνειρο κάθε αθλητή να αγωνιστεί εκεί».

Διαβάστε ακόμη...