Να ανακτήσει και πάλι το πλεονέκτημα έδρας!

Από handball.org.gr: Αύριο στη Νέα Ιωνία ο 2ος τελικός της Α1 Γυναικών! Δεύτερη πράξη στους τελικούς της Α1 Γυναικών αύριο, αφού μετά την Θεσσαλονίκη, η σειρά μεταφέρεται στη Νέα Ιωνία.
Πηγή: handball.org.gr
Να ανακτήσει και πάλι το πλεονέκτημα έδρας!

Η ομάδα του ΟΦΝΙ μετά το σπουδαίο «διπλό» το Σάββατο στο «Σπίτι του Χάντμπολ» έχει το υπέρ της 1-0 και με μία ακόμα νίκη θα στεφθεί για 3η συνεχόμενη χρονιά πρωταθλήτρια Ελλάδος.

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ έχει σαν στόχο να ισοφαρίσει σε 1-1 και να ανακτήσει και πάλι το πλεονέκτημα έδρας, οδηγώντας την σειρά σε 3ο και τελευταίο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο ομάδες έχουν δείξει ότι είναι ισοδύναμες, ενώ απίστευτη είναι και η στατιστική ισορροπία που υπάρχει στα μεταξύ τους παιχνίδια τη φετινή σεζόν.

Συγκεκριμένα έχουν αναμετρηθεί έξι φορές, δύο νίκες έχει η Νέα Ιωνία, δύο νίκες ο ΠΑΟΚ, ενώ άλλα δύο ματς έληξαν ισόπαλα!

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας της Νέας Ιωνίας.

Για άλλο ένα ματς της Νέας Ιωνίας θα απουσιάσει η Λαμπρίνα Τσάκαλου, ενώ ο ΠΑΟΚ δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα.

Διαιτητές θα είναι οι Μιχάλης Τζαφερόπουλος- Ανδρέας Μπέτμαν, με Delegates τους Στράτο Κυριακούλια και Ανδρέα Τσάμο.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί σε live streaming από το sportshero.gr και την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος.

Η προπονήτρια της Νέας Ιωνίας Σοφία Ναϊσίδου επεσήμανε: «Είμαστε προσγειωμένες. Γνωρίζουμε ότι η νίκη του Σαββάτου δεν σημαίνει τίποτα, αν δεν υπάρχει ανάλογη συνέχεια. Με την έννοια αυτή έχουμε απόλυτη συγκέντρωση. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία ακόμα καλή ομάδα του πρωταθλήματος. Η απουσία της Λαμπρίνας είναι πολύ σημαντική, η ομάδα όμως έδειξε ότι διαθέτει και άλλες παίκτριες με προσωπικότητα, στις οποίες δόθηκε η ευκαιρία να πρωταγωνιστήσουν».

H προπονήτρια του ΠΑΟΚ Γρηγορία Γκόλια δήλωσε: «Η ομάδα πρέπει να παρουσιαστεί όπως και σε όλα τα άλλα παιχνίδια στη σεζόν, εκτός από το προηγούμενο. Το παρελθόν έχει δείξει ότι ο ΠΑΟΚ ξέρει από ανατροπές και η ομάδα είναι έτοιμη να την κάνει». Αναφορικά με την απουσία της Τσάκαλου και αν περίμενε την εικόνα της Νέας Ιωνίας είπε: «Όποιος πιστεύει ότι η ομάδα είναι ένας παίκτης κάνει μεγάλο λάθος. Η ομάδα είναι πάνω απ' όλα και η ομάδα φτιάχνει τους παίκτες. Μην ξεχνάτε ότι εμείς το 2014 πήραμε το κύπελλο απέναντι στην Άρτα χωρίς Προκοπίδου, Ανθίτση και Τζέρις».

Διαβάστε ακόμη...