Οταν η Κουμπάν... αποθέωνε τον "Μπίδη"

Από contra.gr: Ηταν Οκτώβρης του 2014 όταν η Λοκομοτίβ Κουμπάν που έχει εντυπωσιάσει φέτος με την πορεία της στην Euroleague, παρομοίαζε τον Κώστα Χαραλαμπίδη με τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο
Πηγή: contra.gr
Οταν η Κουμπάν... αποθέωνε τον "Μπίδη"

Την τρέχουσα σεζόν η Λοκομοτίβ Κουμπάν έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και τον θαυμασμό όλου του μπασκετικού κόσμου με την πορεία της στην Euroleague και την πρόκριση στο Final Four.

Η συγκεκριμένη ομάδα στις 27 Οκτώβρη του 2014 είχε αναφερθεί με εγκωμιαστικά σχόλια για τον Κώστα Χαραλαμπίδη (όπως είναι γνωστό από την Δευτέρα, έβαλε τέλος στην καριέρα του), σε κείμενο που είχε "ανεβάσει" στην επίσημη ιστοσελίδα της και έκανε ανάλυση του ΠΑΟΚ τον οποίο θα αντιμετώπιζε στο Eurocup.

Μάλιστα είχε παρομοιάσει τον "Μπίδη" με τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο και του έδινε αυτόν τον χαρακτηρισμό "όχι μόνο για την εκπληκτική ακρίβεια στα σουτ των τριών πόντων αλλά και για το ότι έχει την ίδια ανοσία με τον Ναβάρο όσον αφορά την μεγάλη ηλικία (σ.σ. εννοεί, δηλαδή, ότι αν και μεγάλος ηλικιακά, έπαιζε σε υψηλό επίπεδο σαν τον Ναβάρο). Στο 38 του είναι ο πιο παραγωγικός παίκτης της ομάδας του (σ.σ. του ΠΑΟΚ)".

Διαβάστε ακόμη...