Πριμ Σαββίδη για τα play off!

Από inpaok.com: Συνάντηση με τον Λούμπος Μίχελ πραγματοποίησαν το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οι αρχηγοί του Δικεφάλου.
Πηγή: inpaok.com
Πριμ Σαββίδη για τα play off!

Οι Αθανασιάδης, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Βίτορ και Τζιόλης, κλήθηκαν από τον πρόεδρο του Δικεφάλου με θέμα τα play off και κάποιες διαδικαστικές εκκρεμότητες που αφορούν την λειτουργία της ομάδας.

Ο Μίχελ ζήτησε από τους αρχηγούς, να μεταφέρουν σε όλη την ομάδα την επιθυμία του μεγαλομετόχου και όλη της διοίκησης της ΠΑΕ, για μια διάκριση έστω και τώρα, στο τέλος της περιόδου. Η λέξη διάκριση μεταφράζεται με την κατάκτηση της 1ης θέσης στον βαθμολογικό πίνακα του μίνι πρωταθλήματος που οδηγεί στην προκριματική φάση του Champions League.

Μια τέτοια εξέλιξη θα έκλεινε με τον καλύτερο τρόπο μια αποτυχημένη χρονιά. Για τον λόγο αυτό με εντολή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, ανακοινώθηκε στους αρχηγούς το ποσό που θα εισπράξουν σε περίπτωση που η ομάδα τερματίσει 1η στα play off. Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι θα υπάρχει επιβράβευση με πριμ σε περίπτωση κατάκτησης και της 2ης θέσης, με ποσό βέβαια σαφώς μικρότερο.

Οι παίκτες δεν έκρυψαν την ικανοποίηση τους για την εξέλιξη και τόνισαν ότι θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να ικανοποιήσουν -έστω και τώρα στο τέλος της περιόδου- τις προσδοκίες που υπάρχουν από την διοίκηση και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη...