“Πρέπει να κοιτάξουμε να λύσουμε το πρόβλημα να γίνει ο τελικός και όλα”

Από thessports.gr: Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, Γιώργος Βούρβαχης μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Αθλητικό Μετρόπολις" για την φημολογία που έχει προκύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα με την ΕΠΟ να μην ορίζει διαιτητές στα παιχνίδια των πλέι οφ ως αντίδραση στην αναβολή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος που επέβαλλε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.
Πηγή: thessports.gr
“Πρέπει να κοιτάξουμε να λύσουμε το πρόβλημα να γίνει ο τελικός και όλα”

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι θα γίνει με τον τελικό Κυπέλλου: «Από ότι ξέρω η ΕΠΟ χειρίζεται το θέμα σε επίπεδο εκτελεστικής επιτροπής, ως εκ τούτου το μόνο που γνωρίζω είναι η επίσημη ανακοίνωση που μας έστειλαν και ορίζουν τον τελικό στις 15 Μαΐου».

Για το αν υπάρχει περίπτωση να μην ορίσει η ΕΠΟ διαιτητές ενόψει πλέι οφ: «Προσωπικά πιστεύω ότι δεν είναι σωστό. Πρέπει να κοιτάξουμε να λύσουμε το πρόβλημα να γίνει ο τελικός και όλα. Αφού κάνουμε συμφωνίες κυρίων πρέπει να τις τηρούμε και εν συνεχεία να προσπαθήσουμε να διευθετήσουμε όλα τα προβλήματα που υπάρχουν με τη συνδρομή της UEFA και της FIFA. Το να εκβιάζει ο ένας και ο άλλος και οι ομάδες να μην ξέρουν τι θα γίνει είναι λυπηρό φαινόμενο. Πρέπει να τα δούμε όλα με ψυχραιμία και με κρύο αίμα να πάρουμε τις αποφάσεις που χρειάζονται».

Διαβάστε ακόμη...