Ο Βίτορ η Μπενφίκα και η Λέστερ

Από thessports.gr: Πως συνδέει ο Μιγκελ Βίτορ την Μπενφίκα και την Λέστερ, ο στόπερ του ΠΑΟΚ ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Μπενφίκα , ενώ έκανε και ένα πέρασμα ως δανεικός από την Αγγλική ομάδα όταν αυτή βρισκόταν στην δεύτερη κατηγορία.
Πηγή: thessports.gr
Ο Βίτορ η Μπενφίκα και η Λέστερ

Μιλώντας μάλιστα σε ιστοσελίδα της πατρίδας του δήλωσε αρκετά χαρούμενος που οι δυο πρώην ομάδες του είναι κοντά στην κατάκτηση των εγχώριων πρωταθλημάτων.

Αναλυτικά:

Για μια τέτοια κούρσα ως το πρωτάθλημα, που την είχε ζήσει ο Βίτορ με την Μπενφίκα το 2010, είπε:

Το κίνητρο των παικτών υπερβαίνει την όποια κούραση μπορεί να υπάρχει. Το επιπλέον κίνητρο μπορεί να κάνει την διαφορά.

Για την Μπενφίκα και την πιθανότητα να πάρει το πρωτάθλημα: «Η Μπενφίκα είναι σε σχεδόν κάθε σπίτι της Πορτογαλίας. Είναι πολύ ενθαρρυντική η υποστήριξη της πλατιάς μάζας», ενώ για το πρωτάθλημα και την σκληρή μάχη με την Σπόρτινγκ τόνισε: «Ο τίτλος δεν θα ξεφύγει από την Μπενφίκα».

Για την Λέστερ ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, που έκανε στο παρελθόν 18 παιχνίδια με την φανέλα της, τόνισε πως: «Είναι απίστευτο ότι πιθανόν στο σύντομο μέλλον θα δούμε την Λέστερ πρωταθλήτρια», τονίζοντας πως ο σημερινός ιδιοκτήτης της Λέστερ, ασχολήθηκε με την ομάδα για να την σταθεροποιήσει απλά στην Premier League.

Ενώ σε ερώτηση για το αν είναι πιθανό η Λέστερ να επαναλάβει το κατόρθωμα της αυτό μέσα στα επόμενα χρόνια απάντησε: «Πρέπει να υπάρχει ένας συνδυασμός παραγόντων για να καταστεί αυτό δυνατό.

Διαβάστε ακόμη...