Πρώτες διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τον Λουίζ Κάρλος

Από metrosport.gr: Ψηλά στη λίστα του Σλοβάκου προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκεται ο 31χρονος κεντρικός μέσος της Μπράγκα
Πηγή: metrosport.gr
Πρώτες διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τον Λουίζ Κάρλος

Ο Λούμπος Μίχελ έχει κάνει αρκετή προεργασία τις τελευταίες εβδομάδες και μία από τις περιπτώσεις παικτών με τις οποίες έχει ασχοληθεί και έχει ξαναγράψει η «Μ» είναι αυτή του Λουιζ Κάρλος.

Ο 31χρονος κεντρικός μέσος της Μπράγκα, από τα βασικά στελέχη της, είναι πολύ ψηλά στη λίστα του Σλοβάκου προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μία τελευταία απόδειξη γι' αυτό είναι ότι τις τελευταίες μέρες έχει αρχίσει τις πρώτες διαπραγματεύσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Ο Βραζιλιάνος, θυμίζουμε, έχει συμβόλαιο που ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου με την πορτογαλική ομάδα και αυτό δίνει το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να μιλά μαζί του από τώρα. Ωστόσο, δεν φαίνεται πώς θα υπάρξει άμεσα εξέλιξη. Κι αυτό θα συμβεί για δύο λόγους.

Ο ένας είναι ότι ο Καρλος προετοιμάζεται για έναν πολύ μεγάλο στόχο, αυτόν του τελικού του Κυπέλλου Πορτογαλίας που θα γίνει στις 22 Μαιου και η Μπράγκα θα τεθεί αντιμέτωπη με την Πόρτο. Ο Βραζιλιάνος μέσος έχει δώσει όλη την προσοχή του εκεί και αφήνει σε δεύτερη μοίρα τις συζητήσεις για το μέλλον του. Ο δεύτερος λόγος είναι το ενδιαφέρον άλλων ομάδων που του δίνει τη δυνατότητα να ψάξει την καλύτερη δυνατή πρόταση. Πάντως, από το περιβάλλον του προκύπτει ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολλές πιθανότητες γιατί είναι μία μεγάλη ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...