ΠΑΟΚ υπερατλαντικός!

Aπό novasports.gr: Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού της Νέας Υόρκης η εκδήλωση του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης στο πλαίσιο των δράσεων για τον εορτασμό για τη συμπλήρωση ενενήντα ετών από την ίδρυση του Συλλόγου.
Πηγή: novasports.gr
ΠΑΟΚ υπερατλαντικός!

Το παρών, στις εγκαταστάσεις του Αφιλοκερδούς Πολιτιστικού Ελληνικού οργανισμού που χτυπά στην καρδιά των ΗΠΑ και της Νέας Υόρκης από το 1974, έδωσαν φίλοι της ομάδας διαφόρων ηλικιών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν, να θυμηθούν, να συζητήσουν, να γιορτάσουν έχοντας όλα αυτά ως κοινό παρονομαστή τον ΠΑΟΚ.

Η εκδήλωση άνοιξε με τον χαιρετισμό της συντονιστικής επιτροπής του συνδέσμου, στον απεσταλμένο της ΠΑΕ, Κούλη Γιαντζίδη. Ακολούθησε ομιλία - διάλεξη του Αλεξάντερ Κιτρόεφ, μέσα από την οποία άνοιξε διάλογος με τις ερωτήσεις των Ελληνοαμερικανών για το παρόν και το μέλλον του Δικεφάλου. Προβλήθηκε μέρος από το ντοκιμαντέρ της ομάδας, με το κοινό ν' αντιδρά διαφορετικά, με θύμησες κι απορίες από τις εικόνες των αναμετρήσεων κυρίως που προβάλλονταν.

"Ηταν μια πολύ θερμή εκδήλωση, με μεγάλη επιτυχία", ανέφερε το μέλος της συντονιστικής επιτροπής, Κώστας Ευκαρπίδης και συνέχισε: " Μπορώ να πω πως ήταν χαλαρά και όμορφα, μια βραδιά ΠΑΟΚ στη Νέα Υόρκη, όπως αξίζει στον ΠΑΟΚ να είναι".

Διαβάστε ακόμη...