Τα τυπικά για Σουρωτή

Από inpaok.com: Όλο και πιο κοντά στην οριστική συμφωνία για τη μετάβαση της ομάδας για προπονήσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις των αδερφών Λώλα στη Σουρωτή βρίσκεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
Τα τυπικά για Σουρωτή

Για το λόγο αυτό, μάλιστα, επίκειται νέα συνάντηση των δύο πλευρών, σε σύντομο χρονικό διάστημα, προκειμένου να μπουν οι τελικές υπογραφές, που θα επισημοποιήσουν την καταρχήν συμφωνία. Μια συμφωνία για τις λεπτομέρειες της οποίας το INPAOK είχε φροντίσει να σας ενημερώσει από την πρώτη στιγμή και τις οποίες μπορείτε να πληροφορηθείτε εδώ.

Συνοπτικά, πάντως, να αναφέρουμε ότι οι Μαρία Γκοντζάροβα, Μάκης Γκαγκάτσης κι ο υπεύθυνος εγκαταστάσεων του Δικεφάλου, Γιάννης Δημογιάννης ήταν αυτοί, που έτρεξαν το συγκεκριμένο ζήτημα κι ήρθαν σε επαφή με τους Γιώργο και Κώστα Λώλα για την ενοικίαση του προπονητικού τους κέντρου.

Η συμφωνία προβλέπει τη μίσθωση των εν λόγω γηπεδικών εγκαταστάσεων για 15 έτη και δίνει, συνάμα, την προτεραιότητα στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ σε περίπτωση πώλησής τους. Το μόνο, που απομένει είναι να οριστικοποιηθεί το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, το οποίο απαρτίζεται από δύο μέρη.

Το ένα έχει να κάνει με τη βασική μίσθωση του χώρου, δηλαδή της έκτασης και το άλλο με το τί θα ζητήσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε σχέση με τη χρήση των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού, που υπάρχει εντός του αθλητικού κέντρου.

Έτσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η νέα χρονιά θα βρει τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου να προπονούνται στο νέο τους «σπίτι» στην περιοχή της Σουρωτής, εγκαταλείποντας το προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Διαβάστε ακόμη...