«Ο Βεζυρτζής έκανε το μεγάλο βήμα για να έρθω»

Από metrosport.gr: Στη μεγάλη προσπάθεια του Νίκου Βεζυρτζή απέδωσε το γεγονός ότι φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ ο Νίκος Μπουντούρης. Τι είπε ο Νίκος Βεζυρτζής
Πηγή: metrosport.gr
«Ο Βεζυρτζής έκανε το μεγάλο βήμα για να έρθω»

Στη μεγάλη προσπάθεια του Νίκου Βεζυρτζή απέδωσε το γεγονός ότι φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ ο Νίκος Μπουντούρης: «Έπαιρναν τηλέφωνο σχεδόν κάθε μέρα και έδειχναν το ενδιαφέρον τους. Ο κ. Βεζυρτζής από τη βιασύνη του παραλίγο να τρακάρει εκείνη τη μέρα που ήρθε στο Βόλο! Κέρδισε τους παράγοντες της ομάδας του Βόλου, έδωσε καλά ανταλλάγματα και ευτυχώς για εννιά χρόνια έπαιξα στην ομάδα!

Είχα την τιμή να έχω καλούς προέδρους και προπονητές. Ο ΠΑΟΚ τότε ήταν ανερχόμενη δύναμη που αμφισβητούσε την κυριαρχία του Αρη και το είδα σαν πρόκληση για να εκπληρώσω τα όνειρά μου. Όταν έζησα την αγάπη και το πάθος του κόσμου, έκανα το... Σταυρό μου που ήρθα σε αυτή την ομάδα».

ΝΙΚΟΣ ΒΕΖΥΡΤΖΗΣ: «Ήταν ο πρώτος τίτλος (σ.σ. το Κύπελλο Κυπελλούχων το 1991) για την Ελλάδα μετά την ΑΕΚ που πήρε το τρόπαιο σε ανοιχτό γήπεδο. Μου έμεινε όταν γυρίσαμε από την Ρωσία μετά την πρόκριση στον τελικό (σ.σ. το 1991) και φτάσαμε στις 4.00 τα ξημερώματα και είδα χιλιάδες κόσμο να μας περιμένει. Είχα πει στον εαυτό μου πως θα έπρεπε να κάνω τα πάντα για τον ΠΑΟΚ.

Το φάιναλ φορ του ευρωπαικού πρωταθλήματος (σ.σ. το 1993) ο ΠΑΟΚ θα το είχε πάρει αν δεν γινόταν στην Αθήνα. Αυτό μας δημιούργησε την πεποίθηση πως θα κάναμε περίπατο. Είχαμε τότε την καλύτερη ομάδα που πέρασε από την Θεσσαλονίκη. Και τότε ήταν η καλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα. Στο ποδόσφαιρο ο ΠΑΟΚ είναι στα καλύτερά του αλλά μόνο στα οικονομικά και όχι αγωνιστικά. Ο Σαββίδης έχει την θέληση να προσφέρει για να κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο», ήταν τα λόγια του Νίκου Βεζυρτζή.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΜΑΖΙΔΗΣ: «Είναι μέρα γιορτής για τον ΠΑΟΚ. Όλη ιστορία του ΠΑΟΚ είναι εδώ. Είναι ιδιαίτερη χαρά να είμαι κομμάτι αυτής της ιστορίας. Η μεγαλύτερη χαρά για εμάς είναι να βλέπουμε το γήπεδο γεμάτο. Είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή. Κάνουμε τεράστια προσπάθεια στο τμήμα βόλεϊ και φέτος και είμαστε σε καλό δρόμο»

ΑΛΕΞΗΣ ΑΛΒΑΝΟΣ: «Περάσαμε δύσκολες στιγμές αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός. Ακόμη υπάρχουν ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και συνεχίζουμε σε αυτούς τους ρυθμούς. Είμαστε όλοι χαρούμενοι που ανήκουμε σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Γιορτάζουμε τα 90 χρόνια. Όταν είμαστε όλοι ενωμένοι αντλούμαι περισσότερη ενέργεια όλοι. Υγεία πάνω από όλα και ελπίζουμε να έρθουν οι επιτυχίες και για τον σύλλογο μας»

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: «Είναι σημαντικό το ότι κατακτήσαμε αυτούς τους τίτλους τότε (σ.σ. 2001 και 2003)μ δυστυχώς από τότε δεν ήρθε άλλος, αλλά ο ΠΑΟΚ βρήκε έναν ηγέτη και με υπομονή, δουλειά και προγραμματισμό είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει στους τίτλους. Είχα την τύχη να παίξω και σε άλλες μεγάλες ομάδες, αλλά με τον ΠΑΟΚ δέθηκα περισσότερο, αφού ο σύλλογος είναι συνδεδεμένος με τη Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη και βρέθηκα σε καλή στιγμή της ιστορίας της. Τον ΠΑΟΚ τον χαρακτηρίζει το πάθος, ο δυναμισμός και είναι μια μεγάλη αγκαλιά, που δημιουργεί έντονα συναισθήματα. Εύχομαι σε μια δεκαετία, στα 100 χρόνια, να πάρει όσους τίτλους δεν μπόρεσε στα τελευταία».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΤΣΑΜΠΗΣ: «Είναι πολύ σημαντικές οι στιγμές που ζήσαμε το 2001. Ήταν χρυσή ομάδα αυτή του 2001 και δεν ξεχνιούνται αυτές οι στιγμές. Είναι πολύ σημαντικό ότι δεν ξεχνούν αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Πιστεύαμε πολύ σε αυτό τον τελικό. Με τον Ναλιτζή θυμάμαι δεν είχαμε κοιμηθεί. Ζούσαμε για αυτό το ματς και θέλαμε να κερδίσουμε. Το δείξαμε στο γήπεδο».

Διαβάστε ακόμη...