«Ο ΠΑΟΚ θα είχε πάρει το Ευρωπαϊκό αν...»

Aπό novasports.gr: Την άποψη πως αν το Φάιναλ Φορ του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 1993 είχε γίνει στην Αθήνα, ο ΠΑΟΚ θα κατακτούσε το τρόπαιο εξέφρασε ο Νίκος Βεζυρτζής στην κάμερα των καναλιών Novasports.
Πηγή: novasports.gr
«Ο ΠΑΟΚ θα είχε πάρει το Ευρωπαϊκό αν...»

«Ήταν ο πρώτος τίτλος (σ.σ. το Κύπελλο Κυπελλούχων το 1991) για την Ελλάδα μετά την ΑΕΚ που πήρε το τρόπαιο σε ανοιχτό γήπεδο. Μου έμεινε όταν γυρίσαμε από την Ρωσία μετά την πρόκριση στον τελικό (σ.σ. το 1991) και φτάσαμε στις 4.00 τα ξημερώματα και είδα χιλιάδες κόσμο να μας περιμένει. Είχα πει στον εαυτό μου πως θα έπρεπε να κάνω τα πάντα για τον ΠΑΟΚ.

Το φάιναλ φορ του ευρωπαικού πρωταθλήματος (σ.σ. το 1993) ο ΠΑΟΚ θα το είχε πάρει αν δεν γινόταν στην Αθήνα. Αυτό μας δημιούργησε την πεποίθηση πως θα κάναμε περίπατο. Είχαμε τότε την καλύτερη ομάδα που πέρασε από την Θεσσαλονίκη. Και τότε ήταν η καλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα. Στο ποδόσφαιρο ο ΠΑΟΚ είναι στα καλύτερά του αλλά μόνο στα οικονομικά και όχι αγωνιστικά. Ο Σαββίδης έχει την θέληση να προσφέρει για να κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο», ήταν τα λόγια του Νίκου Βεζυρτζή.

Διαβάστε ακόμη...